καλησπερα , σημερα παρελαβα το συγκεκριμενο κινητο απο gearbest . το αιτημα για ξεκλειδωμα ειχε εγκριθει απο την προηγουμενη εβδομαδα οποτε με το που ηρθε το ανοιξα απλα για να δω οτι λειτουργει κανονικα το κινητο και προχωρησα στο φλασαρισμα στοκ κινεζικης dev και μετα ξεκλειδωμα με ελληνικη.
ομως ειχα υπολογισει χωρις τον ξενοδοχο απο οτι φαινεται.
ολα καλα μεχρι το 40 % του φλασαρισματος μεσω miflash οπου εκει ειχαμε πτωση τασης στην γειτονια με αποτελεσμα το pc να κανει επανεκκινηση και εγω εν τελη να μεινω με ενα κινητο στο χερι οπου το μονο που κανει ειναι να μπαινει σε fastboot και sideload. download mode δεν μπαινει οσες φορες και αν εχω δοκιμασει το minimal adb and fastboot οπως επισης το fastboot edl απο το globalk forum της xiaomi.
εχει κανεις καμια λυση κοντεβω να τρελαθω καθως δεν ειναι δικο μου το κινητο (της αδερφης μου) και δεν ξερω τι να κανω.
μεσω miflash σε fastboot το κινητο εμφανιζεται κανονικα.
πως θα περασω ομως στοκ ρομ ?
ομως ειχα υπολογισει χωρις τον ξενοδοχο απο οτι φαινεται.
ολα καλα μεχρι το 40 % του φλασαρισματος μεσω miflash οπου εκει ειχαμε πτωση τασης στην γειτονια με αποτελεσμα το pc να κανει επανεκκινηση και εγω εν τελη να μεινω με ενα κινητο στο χερι οπου το μονο που κανει ειναι να μπαινει σε fastboot και sideload. download mode δεν μπαινει οσες φορες και αν εχω δοκιμασει το minimal adb and fastboot οπως επισης το fastboot edl απο το globalk forum της xiaomi.
εχει κανεις καμια λυση κοντεβω να τρελαθω καθως δεν ειναι δικο μου το κινητο (της αδερφης μου) και δεν ξερω τι να κανω.
μεσω miflash σε fastboot το κινητο εμφανιζεται κανονικα.
πως θα περασω ομως στοκ ρομ ?