sos χρειαζομαι την βοηθεια σας με ολοκαινουργιο redmi 3s 3gb/32gb
-
-
Αποσύνδεσε το κινητό από τον υπολογιστή
Βάλε το καλώδιο usb στον υπολογιστή αλλά όχι στο κινητό
Κράτα τα volume up & down πατημένα
Βάλε το καλώδιο στο κινητό
Δες στις συσκευές συστήματος εάν το είδε σαν 9008 στις θύρες COM -
Ο/H sobi1984 έγραψε:
οπως ανεφερα πιο πανω δεν μπαινει σε edl. δειχνει να προσπαθει να μπει και πετα ξαφνικα mi logo.
Αν δεν βγάλετε άκρη με τα παιδιά και έχεις χρόνο μετά τις 9 το βράδυ, να το δούμε και λίγο μαζί. Θα σου στείλω μήνυμα.
-
επειδη αυτη η εβδομαδα ειχε πολυ αγχος θα περιμενω να αρχισω και αλλες δοκιμες απο αυριο. η αληθεια ειναι οτι δεν βλεπω φως στο τουνελ αμεσα.. το κινητο δν ανταποκρινεται και γενικα οσο και αν εχω ψαξει στο νετ δεν βρισκω τροπο για επαναφορα. (ελπιζω ομως πως υπαρχει)
την στιγμη αυτη το μονο που μπορω να κανω ειναι να παρω ενα νεο για την αδερφη μου και να ψαξω να φτιαξω το μπρικαρισμενο που εχω στα χερια μου.
κοιτωντας ξανα στο gearbest ειδα 2 εκδοσεις . μια κανονικη redmi 3s 3gb/32gb και μια international redmi 3s 3gb/32gb. ποια η διαφορα τους ? και απο αυριο που εχουμε στην ουσια τετραημερο θα αναζηξτησω τροπο επαναφορας και το πολυ πολυ να μεινω με ενα για back up
υγ. xiaomi deep flash cable εχει κανεις καθως απο οτι διαβασα ισως ειναι η τελευταια ελπιδα μου για να δουλεψει. -
@sobi1984, θα είμαι σπίτι σήμερα, κατά τις 11:30-12:00, αν έχεις χρόνο μπορούμε να το "παιδέψουμε" Aka παιδευτούμε
-
@sobi1984
Ρίξε μια ματιά εδώ Ελληνικός οδηγός επαναφοράς της επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Windows 10 σε fastboot mode (Fix Kedacom USB Device Connection error)
Την έκδοση της συσκευής θα την καταλάβεις απο τον φορτιστή.
Αν είναι ευρωπαϊκός είναι το international
Αν είναι κινεζικός με αντάπτορα είναι το κλασικόYou may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα