Διαφήμιση

Εγγραφή στο RHYDELBABES - Υψηλές χρεώσεις

• Εγγραφή στο RHYDELBABES - Υψηλές χρεώσεις

καλησπέρα παιδιά ισως ειναι λιγο άσχετο με το νήμα αν υπάρχει κάπου αλλου που μπορώ να το ποσταρω βοηθήστε με γιατί δεν ξερω άπλα ήθελα να σας ρωτήσω γιατι μονο σε αυτο το φόρουμ ειμαι γραμμενος που εχει σχεση με κινητά.
      Λοιπον έχουμε και λεμε τον τηλεφωνικό μου αριθμο τον εχω σχεδόν 2 χρονια τωρα δεν τον εχω βάλει ποτε σε κανένα site για διαγωνισμούς για δώρα η για οτιδήποτε αλλο στα μονα που το εχω βαλει στο ίντερνετ ειναι στο email μου στο facebook και σε 2 site που παραγγέλνω στο εξωτερικό την gearbest και την fasttech, σήμερα λοιπόν μου ηρθαν 2 μηνύματα απο αριθμούς περίεργους θα τους δειτε ποιο κατω στης εικονες που εβαλα και γραφει κατι περιεργα οτι και καλα καπου εκανα εγραφη επιτυχως και θα αρχίσουν να με χρεώνουν καθε βδομαδα ενα ποσο, με τα πολλά κοίταξα και ειδα πως μου έφαγαν ολη την καρτα ευτυχώς εχω καρτοσυμβολαιο.
      Ετρεξα κατευθείαν στο κοντινότερο κατάστημα wind και που ειπαν πως καπου εχω στείλει εγω μήνυμα και ιστορίες τους εξήγησα πως δεν εχω στείλει απολύτως τίποτα και να το κοιτάξουν αν εχω στείλει και μου ειπαν πως δεν μπορούν να το δουν αυτο... με τα πολλα με συνέδεσαν με τα κεντρικά για να βάλω φραγή στα χρεωσιμα μηνύματα και να μην ξανά εχω χρέωση ...
      Τι ακριβος συμβαινει ρε παιδια ? δεν μου εχει ξανασυμβεί αυτο ποτε, δεν εχω βάλει ποτε τον αριθμό μου πουθενά ουτε μπαίνω σε περίεργα site στο κινητό.
      Εχει συμβεί σε κανέναν σας? το μόνο που έκανα πρόσφατα στο κινητό ειναι που πέρασα εχθές την τελευταία Gtv τίποτα αλλο...
      Ζητάω χίλια συγνώμη αν κούρασα.

• Και εμένα μου ήρθαν κάτι τέτοια ''πονηρα'' αλλά στο Viber ... Και πολλά τέτοια spam στο mail....
      • Καμιά μόδα θα είναι μωρέ όπως με την ψηλή ξανθιά που καθόταν απέναντι μας στο μπαρ το γνωστό SMS που έκλεινε σπίτια... :lol:
    • @sioannis εσυ όχι αλλά κάποιος άλλος το έκανε. Αρκει να ξέρει το νούμερο σου. Καλά έκανες και πήγες άμεσα στην Wind ..
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Bodai έγραψε:

@sioannis εσυ όχι αλλά κάποιος άλλος το έκανε. Αρκει να ξέρει το νούμερο σου. Καλά έκανες και πήγες άμεσα στην Wind ..
      Δηλαδή αν ξερει κάποιος τον τηλεφωνικό σου αριθμό μπορεί να το βάλει καπου ας πούμε και να σε χρεώνουν χωρίς καν να κάνεις εσύ επιβεβαίωση από το κινητό σου? σοβαρά?
    • @sioannis έτσι και αλλιως σε όλα αυτά τα μυστήρια (σε κανάλια tv, στο internet κλπ κλπ) απλά καταχωρείς εναν αριθμό κινητού. Και αρχίζουν τα όργανα ... Ελπίζω μόνο να είναι μια κακη σύμπτωση (να εχει γραψει κάποιος το κινητό σου αντι το δικό του) γιατί θα ξεμπλέξεις απο τα κοράκια εύκολα ..

Πάντως μην το αφήσεις και 2η εβδομάδα ..
    • Ο/H Krasdimi έγραψε:

• Και εμένα μου ήρθαν κάτι τέτοια ''πονηρα'' αλλά στο Viber ... Και πολλά τέτοια spam στο mail....
      • Καμιά μόδα θα είναι μωρέ όπως με την ψηλή ξανθιά που καθόταν απέναντι μας στο μπαρ το γνωστό SMS που έκλεινε σπίτια... :lol:

το θεμα ειναι πως αυτα που ηρθαν σε εσενα δεν σε χρέωσαν... εμενα μου έφαγαν 10 ευρω απο την καρτα ευτυχώς που εχω καρτοσυμβολαιο και ελπίζω να μην μου χρέωσαν έξτρα και τον λογαριασμό και μου έρθει τίποτα τρελό στο πάγιο...
    • Ο/H Bodai έγραψε:

@sioannis εσυ όχι αλλά κάποιος άλλος το έκανε. Αρκει να ξέρει το νούμερο σου. Καλά έκανες και πήγες άμεσα στην Wind ..
      Δε νομιζω να ειναι τοσο απλη η διαδικασια.Ισως αθελα αποδεχτηκε την χρεωση ή καποιο αλλο ατομο χρησιμοποιησε τη συσκευη του για να κανει εγγραφη σε ''πονηρο'' περιεχομενο.Αποκλειεται να εγινε η χρεωση απλα επειδη καποιος αγνωστος καταχωρησε τον συγκεκριμενο αριθμο.
    • Διαφήμιση
    • Ρε μην τον αγχωνεται....Στο πρώτο μνμ του λένε cancel stop στο 19015...απλά πραματακια ψάχνουν τον μαλαλα που θα στείλει το stop επειδή φοβήθηκε μην τον χρεωσουν....έτσι λειτουργούν αυτοί οι πονηροί παλιοχαρακτηρες....αν δεν στείλει πουθενά και τα διαγράψει απλά no problem....
    • @Krasdimi & @Bodai πιθανότερο να έγινε υποκλοπη μέσω του Facebook, σωστά έπραξες και πηγές στην wind και γνώμη μου είναι καταγγελία στο
      Ηλεκτρονικό Έγκλημα στείλε τους μήνυμα και πες τους ακριβώς τι έγινε και ρώτησε τους τι σε συμβουλεύουν.
    • Ο/H Bodai έγραψε:

@sioannis έτσι και αλλιως σε όλα αυτά τα μυστήρια (σε κανάλια tv, στο internet κλπ κλπ) απλά καταχωρείς εναν αριθμό κινητού. Και αρχίζουν τα όργανα ... Ελπίζω μόνο να είναι μια κακη σύμπτωση (να εχει γραψει κάποιος το κινητό σου αντι το δικό του) γιατί θα ξεμπλέξεις απο τα κοράκια εύκολα ..

Πάντως μην το αφήσεις και 2η εβδομάδα ..
      πηγα την ιδια στιγμη στην wind και μου είπαν πως έβαλαν φραγή στα χρεωσημα μηνύματα και δεν θα εχω ξανα προβλημα ελπίζω να ισχύει αυτο που μου είπαν...
      Τι να πω εμένα μου πέρασε απο το μυαλό πως μέχρι και κολπο της Wind μπορει να ειναι για να τρώει λεφτά χωρις να παίρνει ευθύνες... γιατί για το ποσό που μου έφαγαν δεν ειδα να ηταν πρόθυμοι να το επιστρέψουν οχι οτι το ζήτησα πισω αλλά απο την αντίδραση τους κατάλαβα πως δεν πίστευαν οτι δεν το εχω κάνει εγώ αυτό...
    • Διαφήμιση