γι αυτό μάγκες καρτοκινητη και άγιος ο Θεός....
Αν είχε σύνδεση ο φίλος ακόμα θα το φύσαγε....
Αν είχε σύνδεση ο φίλος ακόμα θα το φύσαγε....
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτο ειναι το θεμα τωρα οτι το κινητό μου δεν το ακουμπάει κανεις!!! ειναι παντα μεσα στην τσεπη μου αλλα και να ειναι εκτος τσέπης ολα ειναι κλειδωμένα με δαχτυλικο αποτύπωμα ακομα και οι εφαρμογες ειναι κλειδομενες , στο άλλο παλι που λες πως μπορει να αποδέχτηκα εγω καταλαθος κατι... ουτε καν αυτα τα μηνύματα ηρθαν μονο και δεν απαντησα καν πηγα κατευθείαν στην wind!Ο/H Nikos5150 έγραψε:
Δε νομιζω να ειναι τοσο απλη η διαδικασια.Ισως αθελα αποδεχτηκε την χρεωση ή καποιο αλλο ατομο χρησιμοποιησε τη συσκευη του για να κανει εγγραφη σε ''πονηρο'' περιεχομενο.Αποκλειεται να εγινε η χρεωση απλα επειδη καποιος αγνωστος καταχωρησε τον συγκεκριμενο αριθμο.Ο/H Bodai έγραψε:
@sioannis εσυ όχι αλλά κάποιος άλλος το έκανε. Αρκει να ξέρει το νούμερο σου. Καλά έκανες και πήγες άμεσα στην Wind ..
Δεν φταίς εσυ. Δεν έκανες κάτι λάθος, προφανως το κινητό σου (όπως και το δικό μου και πολλών απο μας) είναι σε κάποια λίστα που την αγόρασαν τα λαμόγια και τώρα την χρησιμοποιούν κατ' αυτό τον τρόπο ..Ο/H sioannis έγραψε:
στο άλλο παλι που λες πως μπορει να αποδέχτηκα εγω καταλαθος κατι..
Μπορεί να είναι και λίστα που έχει δοθεί - πουληθεί από μέσα, ας κάνει την καταγγελία.Ο/H Bodai έγραψε:
@Nikos5150 λίγο που έψαξα στο internet απο ότι φαινεται στοχεύουν πελάτες της Wind (μονο αυτοι παραπονιούνται)και ενεργοποιείται η χρέωση με του ανοίγεις το sms. Προφανώς έχουν πάρει κάποια λίστα με κινητά οι αλήτες και χρεώνουν τον κόσμο.
Αν έχεις Wind προσεξε το ..
Eυτυχως εχω vodafone! Δεν μπορει ομως κανενας να σε χρεωσει απλα ξεροντας τον τηλεφωνικο αριθμο σου.Πρεπει να το αποδεχτεις ο ιδιος. Κι οσον αφορα την χρεωση,μπορει να ειχε ανοιχτα δεδομενα,μπορει να εκανε κλησεις μπορει χιλια δυο...οχι ομως οτι επεσε θυμα απατης. Αν,λεω αν,τελικα αποδειχτει οτι καποιο ατομο πληκτρολογησε τον αριθμο και χρεωθηκε την υπηρεσια εν αγνοια του,τοτε να παμε να παρουμε ασυρματους για επικοινωνια χαχαχαΟ/H Bodai έγραψε:
@Nikos5150 λίγο που έψαξα στο internet απο ότι φαινεται στοχεύουν πελάτες της Wind (μονο αυτοι παραπονιούνται)και ενεργοποιείται η χρέωση με του ανοίγεις το sms. Προφανώς έχουν πάρει κάποια λίστα με κινητά οι αλήτες και χρεώνουν τον κόσμο.
Αν έχεις Wind προσεξε το ..