Διαφήμιση

Xiaomi redmi note 3 pro kate

• Xiaomi redmi note 3 pro kate

Καλησπέρα εδώ και μαι εβδομαδα έχω το redmi note 3pro kate 2/16 με global8.0/stable 8.0.40 (MHRDIG) μέσω ότα update. Το κινητό τρεχει πολύ ωραία και ομαλά, παρόλα αυτά όταν βγει ελληνική ρομ εννοείται πωε θα την περάσω
      Κοντολογις το θέμα το ανοιξα μόνο και μόνο για να παραθεσω κάποιες φωτογραφίες που φοράει γυαλακι για kenzo όπως και θήκη..επειδή βλέπω μεγάλη ανησυχία σχετικά με την διαθεσιμότητα αυτών των προϊόντων..
      Να σημείωσω πως ή θήκη είναι πλήρως λειτοθεγικη..τα κουμπια της έντασης δουλεύουν μια χαρά και ή κάμερα οπως και το δαχτυλίκο...το μόνο που χρειάστηκε ηταν να κοφω ένα κομμάτι της για το φλας!

Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Images
      • IMG_20161027_220625.jpg

38,25 kB, 576×1.024, viewed 218 times
      • IMG_20161027_220617.jpg

22,77 kB, 576×1.024, viewed 218 times
      • IMG_20161027_220557.jpg

34,48 kB, 1.024×576, viewed 185 times
      • IMG_20161027_220611.jpg

51,19 kB, 576×1.024, viewed 221 times
    • Ο/H caeser έγραψε:

Καλορίζικο το "εργαλείο"! Να το χαρείς! :thumbsup:

Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα στην παρέα ,
      Εδώ και αρκετές ημέρες μου είχε έρθει η αναβάθμιση με ΟΤΑ σε Mui 8 στο τηλέφωνο αλλά δεν την είχα εγκαταστήσει επειδή είχα διαβάσει ότι σε κάποιους χρήστες κατά την αναβάθμιση το τηλέφωνο έπεσε σε bootloop και ο υπολογοστής μου τρέχει XP .
      Τελικά προχθές ενώ το έβαλα το βράδυ να φορτίσει το πρωί που ξύπνησα είχε περαστεί η αναβάθμιση . Να πώ ότι δεν είχα κλείσει το κινητό . Η έκδοση που τρέχει πλέον το τηλέφωνο είναι η MIUI Global 8.0 Stable 8.0.4.0 ( MHRMIDG ) . Κατ`αρχήν είμαι ανακουφισμένος που όλα πήγαν καλά και δεν πέσαμε σε bootloop .
      Στα της αναβάθμισης χωρίς να την έχω δουλέψει ή ψάξει πολύ φαίνεται να κάνει καλύτερη διαχείριση της μνήμης , ίσως είναι ένα κλικ πιο σβέλτη ενώ έχει και κάποιες γραφικές αλλαγές ( πχ η notification bar αν το λέω σωστά ) επίσης και η μπαταρία σα να διαρκεί λίγο περισσότερο .
      `Ολα αυτά αποτελούν δικές μου παρατηρήσεις χωρίς να έχω κάνει κάποια μέτρηση ή να έχω τρέξει κάποιο πρόγραμμα ή app .

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας ,

Παναγιώτης .