Διαφήμιση

[XTRV/GTV-6.10.27] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 05/11 15:55)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Xiaomi
  • Miui Dev
  • Ο/H maddoctor έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Θα συμφωνήσω με τον Βαγγέλη. Το cm transfer το χρησιμοποιώ κάθε παρασκευή απαραιτήτως να μοιράζω ρομ αλλά και σε άλλες περιπτώσεις. Και το daily lockscreen που έχεις αφαιρέσει, θα το ήθελα πίσω. Το θέμα είναι ότι κάπως το έβαλα χειροκίνητα και μετά που βρήκα το ελληνικό apk, δεν μπορώ να το κάνω απεγκατάσταση το άλλο.
    Έχω την εντύπωση ότι όλα αυτά τα γούστα θα τα καλύψει προσεχώς o aroma installer . . . :D
  • Ο/H gkalen έγραψε:

Το gmail θα παραμείνει στη ρομ αλλά δε θυμάμαι αν το έβαλα στο data ή στο system , από βδομάδα θα το βάλω στο data για να το κάνετε απεγκατασταση εύκολα , οι πιο πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν το gmail και γι'αυτο θα παραμείνει
    εγω το αφαιρεσα κανονικα το gmail.δεν ξερω αν εκανα καλα.παντως το αφαιρεσα.

τωρα ως αναφορα το fastboot mode δεν εχω μπει ποτε και δεν ξερω τι κανει ουτε που χρησιμευει.για αυτο ρωταω.
  • Διαφήμιση
  • @maddoctor
    Όπως λέει ο caeser τα θέματα με τα γούστα των εφαρμογών θα εξαφανιστούν με τον aroma installer , προς το παρόν θα δούμε τι θα κάνουμε ..
    Εσύ που ξέρεις τι να κάνεις πάντως , άνοιξε το updater.script , στο τέλος θα δεις τις γραμμές με τα delete ..
    Θα σβησεις τη γραμμή που λέει για delete το MiGalleryLockscreen και θα το έχεις κανονικά εφόσον το θες ..
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :

Είναι έτοιμη και η GTV-6.10.27 για το Mi-4i (Ferrari) και μπορείτε να την κατεβάσετε από την πρώτη σελίδα αυτού του νήματος.

Σε ότι αφορά την ROM του RedMi Note 4 (Nikel), θα σας δώσουμε αύριο μία νέα διορθωμένη ROM για το πρόβλημα με τις SIM Cards.
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Καλημέρα σε όλους !
    Εχω ένα θέμα με την νέα αναβάθμιση σε mi2s.
    Την κατεβάζω κανονικά και όταν πάω να κάνω αναβάθμιση με κόβει καθαρίζει case κτλ αλλά αναβάθμιση δεν . . . . . .
    Έχει παρουσιάσει σε άλλον κάτι τέτοιο ?
  • Δυστυχώς κάτι γίνεται με το ρυζακι και όλα αυτά παρουσιάστηκε με την προηγούμενη ρομ που εβαλα την Beta.
    Έκανα φορματ στα data της εξωτερικής κάρτας που ειναι διαμορφωμένο σε ext4 για μετακίνηση των εφαρμογών στην κάρτα . Δούλεψε μια μέρα το ρυζακι με αυτήν την ρομ που μπήκε μετά από factory reset.

σήμερα άνοιξε το κινητο από το ξυπνητήρι για να παω δουλειά , το κινητό είχε παγώσει για αλλη μια φορα δεν ανταποκρινοταν.
    Του τραβάω επανεκκίνηση και ξενερωσα πάλι εφαγε φλασια και κολαγε στις 3 τελείες φορτώνει και ξανά φορτώνει.

Εγω πιστευω κάτι χαλαει την ρομ.
    Μπήκα στο recovery πέρασα την ρομ ξανά, πάλι τα ίδια παιδιά 3 τέλειες. Αναγκάστηκα και έκανα πάλι factory reset.

Τωρα δειχνει οτι λειτουργεί γιατί από αυτό γράφω, το μόνο που δεν έκανα αυτή την φορά δεν έκανα εγκατάσταση το link2sd
    Παιδιά βάζω παιχνίδια και τα περνει, κανονικά έπρεπε να μου έβγαζε δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος γιαυτο όσοι έχουμε το ρυζακι βάζουμε την moded έκδοση και καπακι βάζουμε το link2sd για να μπορούμε να μεταφέρουμε τις εφαρμογές στην εξωτερική κάρτα .

Δεν ξερω αμα. Θυμάστε το ειχα αναφέρει σε προηγούμενα ποστ ότι το link2sd δεν μεταφέρει τις εφαρμογές στην εξωτερική κάρτα βγαζει αποτυχία αυτό είχε δημιουργηθεί το θέμα από την gtv 6.10.20 και συνεχίζετε και σε αυτήν .

Μήπως παιδιά κάτι εγινε με τις τελευταίες ρομ αλλαξανε τίποτα partitions ; γιατι αμα θυμάστε καλά το ρυζακι είχε θέμα με την αναγνώριση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου γιαυτό νομίζω βγήκε moded
  • Διαφήμιση
  • Ο/H mparaxir έγραψε:

.....
    .....
    Μήπως παιδιά κάτι εγινε με τις τελευταίες ρομ αλλαξανε τίποτα partitions ; γιατι αμα θυμάστε καλά το ρυζακι είχε θέμα με την αναγνώριση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου γιαυτό νομίζω βγήκε moded
    Πέρα από την αλλαγή του root (supersu αντί MIUI root) δεν έχει αλλάξει τίποτα άλλο. Γιατί χρησιμοποιείς το link2sd; Έχεις στο /data περίπου 1,1gb ελεύθερα... δεν σου φτάνουν;
  • Δυστηχως δεν φτάνουν, γιαυτό εβαζα το link2sd και ετσι την εξωτερική κάρτα την διαμόρφωση σε 2partision το ένα fat32 για την μουσική μου και το άλλο ext4 για να μεταφέρω παιχνίδια και εφαρμογές εκεί τόσα χρόνια δούλευε από την προηγούμενη ρομ σταμάτησε να δουλεύει δεν μεταφεροντουσαν οι εφαρμογές εκεί και τα παιχνίδια .
    Παντος μέχρι στιγμής με απουσία του link2sd δείχνει να δουλεύει σωστά το θέμα είναι όταν θα χρειαστώ περισσότερο χώρο τι θα γινει
  • Ο/H mparaxir έγραψε:

Δυστηχως δεν φτάνουν, γιαυτό εβαζα το link2sd και ετσι την εξωτερική κάρτα την διαμόρφωση σε 2partision το ένα fat32 για την μουσική μου και το άλλο ext4 για να μεταφέρω παιχνίδια και εφαρμογές εκεί τόσα χρόνια δούλευε από την προηγούμενη ρομ σταμάτησε να δουλεύει δεν μεταφεροντουσαν οι εφαρμογές εκεί και τα παιχνίδια .
    Παντος μέχρι στιγμής με απουσία του link2sd δείχνει να δουλεύει σωστά το θέμα είναι όταν θα χρειαστώ περισσότερο χώρο τι θα γινει
    Βολέψου τώρα και θα ξεκλέψουμε λίγο χρόνο για δοκιμές με το link2sd.
    Επειδή υποψιάζομαι τι μπορεί να φταίει, πες μου ποια από τις 4 έχεις περάσει να σου δώσουμε το βραδάκι (μετά τις 9) μερικά αρχειάκια για δοκιμές :)
  • Τωρα εχω περασει την τελευταία beta moded 6.10.27.
    Εντιτ ειμαι στην δουλειά και επεσε η μπαταρια στο 20% με το που συνδεσα το κινητο στον φορτιστη τραβηξε hard reset το ξανα εκανα και πάλι τράβηξε hard reset κάτι γινετε παιδιά.

Να διευκρινίσω δεν εβαλα το δικο του φορτιστή εβαλα εναν αλλον με το που το συνδεσα στο φορτιστή έσβησε το κινητο και δεν ανοιγε με το power με το που το ξεσυνδεσα καπακι απο τον φορτιστή το κινητο ανοιξε, οποτε κατι γίνεται .

Θα το τσεκάρω οταν σχολασω να το δοκιμάσω με τον μαμα φορτιστη του.
    εντιτ για αλλη μια φορα,δυστηχως το κινητο οταν βαζεις τον μαμα φορτιστη του σβηνει και δεν φορτιζει η μπαταρια,κλαψ μολις βγαλεις το καλωδιο του φορτιστη αναβει το κινητο και εκει που εχει ενδειξει πριν η μπαταρια του 10% δειχνει μετα 84%κατι συμβαινει,θα προσπαθησω να του περασω 3 ρομ πισω,πριν τις μεγαλες αλλαγες που οταν παταγες το power να κλεισεις το κινητο εμφανιοταν κιαλα εικονιδια οπως το recovery fastboot και αλλα.
    εντιτ ξανα λοιπον παιδια καταφερα με recovery και γυρισα την ρομ αρκετα πισω στην gtv 6.9.29
    λοιπον το κινητο δουλευει αψογα το link2sd μεταφερει κανονικα τις εφαρμογες στην εξωτερικη καρτα και οταν συνδεεω το κινητο στον φορτιστη δεν σβηνει δουλευει και φορτωνει κανονικα,αρα κατι γινετε στις νεοτερες ρομ,το προβλημα μου ξεκινησε με τις ρομ που οταν πατας το κινητο να κλεισει εμφανιζετε εκτος απο επανεκινηση και κλεισιμο κινητου και recovery και fastboot απο εκει η ρομ εχουν θεμα οσο αφορα το ρυζακι.
    οποτε αμα εχετε ορεξη να το ψαξετε καλως.

εγω κουραστηκα μια εβδομαδα να κανω factory reset,θα μεινω αρκετα σε αυτη την ρομ που εβαλα που δειχνει οτι δουλευει
  • Διαφήμιση
  • Καλημέρα παίδες! Παρατηρήσεις για τις δυο τελευταίες εκδόσεις, μιας και λίγο πολύ τα ίδια προβλήματα εντοπίζω (σε Mi2S)
    1. Μετά την εγκατάσταση αλλάζει η ταπετσαρία και βάζει την default, ενώ όταν πάω να την αλλάξω έχει ως επιλεγμένα τη δική μου.
    2. Στο WhatsApp Messenger δε μπορώ να αλλάξω το χρωμα που θα έχει το led της ειδοποίησης. Το είχα πράσινο, το έχω δοκιμάσει 2-3 αλλα χρώματα, αλλά επιμένει να ανάβει μωβ. Δεν το συναντώ με κάποια άλλη εφαρμογή αυτό.
    3. Παρατηρώ 2-3 φορές τη μέρα να κάνει μόνο του reboot, ή να χάνει τη SIM και να χρειάζεται να βάλω πάλι pin.

Κατά τ'αλλα πολύ καλή δουλειά παιδιά, συνεχιστε έτσι!
    Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.