[XTRV/GTV-6.10.27] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 05/11 15:55)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H ktsak έγραψε:
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
-
ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ XTRV
Θα ήθελα μερικές πληροφορίες από τους χρήστες XTRV beta1 για τα Cancro και HongMi ..
Έκανα μερικές διορθώσεις σ''αυτη τη version στο δικό μου κομμάτι της ρομ και θα ήθελα να ξέρω πως πανε οι συγκεκριμένες ρομς , μήπως χρειαστεί κι άλλη παρέμβαση.
Για τα Cancro έχω καλύτερη εικόνα γιατί υπήρχε και σαν THUNDER και την έχουμε δουλέψει , στο HongMi όμως δεν είχα βγάλει THUNDER και δεν το'χουμε δοκιμάσει ..
ΓΙΑ ΤΟ POWERMENU
Θα το συζητήσουμε λίγο και ίσως στην επόμενη ρομ να μπει το PowerMenu σε όλες τις συσκευές και ρομς ( και στη GTV εννοώ ) , όπως έχουν οι XTRV και oι THUNDER .. -
-
-
Και εγω φίλε gkalen, με την XTRV , δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα, και να προσθέσω ότι περασα την πρώτη XTRV πάνω απο την Gtv, χωρίς factory reset, και καπάκι από πάνω αυτήν .
-
Για το redmi note 4 θα εχουμε κανα νεο γαι την ρομ που εχει προβλημα με τις sim και σε μενα κα σε ενα αλλο οταν τις βαλαμε δεν βπεπουν τις sim
-
Ο/H kostas234 έγραψε:
Για το redmi note 4 θα εχουμε κανα νεο γαι την ρομ που εχει προβλημα με τις sim και σε μενα κα σε ενα αλλο οταν τις βαλαμε δεν βπεπουν τις sim
Κάνατε το Unlock του Bootloader με επίσημο τρόπο, ή η συσκευή ήρθε από το κατάστημα που την πήρατε με ξεκλείδωτο bootloader ?
Aν είχες στην συσκευή σου την Ελληνική GTV ROM, κάνε ένα Factory Reset από το Recovery και βάλε πάλι την προηγούμενη ελληνική Version.
Ένα Screenshot από το Σχετικά με το τηλέφωνο στις Ρυθμίσεις θα βοηθούσε αρκετά ... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H kostas234 έγραψε:
Aν είχες στην συσκευή σου την Ελληνική GTV ROM, κάνε ένα Factory Reset από το Recovery και βάλε πάλι την προηγούμενη ελληνική Version.
Ένα Screenshot από το Σχετικά με το τηλέφωνο στις Ρυθμίσεις θα βοηθούσε αρκετά ...
-
καλημέρα
Και σε μένα τα ίδια κάνει -
Επιβεβαιώσω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τις κάρτες SIM και γύρισα στην 6.10.20 το καλό είναι ότι έλυσα όλα τα προηγούμενα προβλήματα με την βοήθεια των παιδιών εδώ στο forum και τους ευχαριστώ για την υπομονή και την κατανόηση γιατι είμαι άσχετος
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα