Διαφήμιση

βοηθεια! προβλημα με vickmall!

• Ο/H vaggosdk έγραψε:

ωραια κι εγω τωρα τι κανω;;;
      Εσύ πες μας!
      Εγώ πάντως στη θέση σου, θα έκανα ότι σου γράφω στο ποστ 13, συν έρευνα αγοράς για καινούργιο, για κάθε ενδεχόμενο.
    • Ο/H vaggosdk έγραψε:

δεν υπαρχει εκτιμωμενο κοστος. δεν ξερουν καν τι εχει αν δεν τους το στειλω
      Αποφάσισε πρώτα αν σε ενδιαφέρει η επισκευή ή η αγορά καινούργιου.
    • Διαφήμιση
    • Ψάξε κάποιο service εδώ Ελλάδα, ρώτα το κόστος επισκευής και πραξε ανάλογα. Ούτως ή άλλως και να το στείλεις πίσω πάλι θα πληρώσεις για επισκευή Γιατί είσαι εκτός εγγύησης και δεν θα έχεις κινητό για αρκετό καιρό. Αυτά έχουν οι αγορές από Κίνα δυστυχώς.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
      The day is my enemy, the night is my friend
    • Ο/H zananiro έγραψε:

Ψάξε κάποιο service εδώ Ελλάδα, ρώτα το κόστος επισκευής και πραξε ανάλογα. Ούτως ή άλλως και να το στείλεις πίσω πάλι θα πληρώσεις για επισκευή Γιατί είσαι εκτός εγγύησης και δεν θα έχεις κινητό για αρκετό καιρό. Αυτά έχουν οι αγορές από Κίνα δυστυχώς.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Ο/H nekromanths έγραψε:

εστειλε το κινητό για βλάβη...το έστειλαν πίσω χωρίς να φτιάξουν κάτι και οταν τους λέει δεν κάνατε τίποτα θα το στείλω πίσω του αρχίζουν όλα τα Κουλα
      ...

Συμφωνώ. Μην το βάζεις κάτω. Θα υπάρχει και εδώ κάπου η δυνατότητα επισκευής του. Δεν θυμάμαι, αν έχουμε νήμα με κατάλογο ή αναζήτηση σημείων επισκευής για Xiaomi. Αν όχι άνοιξε ένα νέο. Ίσως κάποιος από το forum έχει προηγούμενη εμπειρία και προτείνει κάποιο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Peter.gr