Redmi 3s : δεν ενεργοποιείται το Wi - Fi
-
-
-
Λυπάμαι, όχι.
Δεν ήταν μέσα στις οδηγίες μου. Αλλά τώρα θυμάμαι ότι έχω διαβάσει πως είναι απαραίτητο για την σύνδεση με USB.
Το κάνω λοιπόν και βλέπω.
Ευχαριστώ πολύ. -
Μετά και την ενεργοποίηση του usb debugging το πρόβλημα παραμένει : η εντολή fastboot devices δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Επιστρέφει στο C:\adb
Μήπως θα έπρεπε πρώτα να έχω τρέξει το fastboot.exe του φακελου adb ? -
adb devices γράψε και αν δεν το βλέπει, μελέτησε εδώ:
Σπάνιο πρόβλημα με Redmi Note 3 Pro (Kedacom USB Device)
έχεις φάκελο c:\adb και το τρέχεις από κει μέσα ως διαχειριστής??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εδωσα adb devices αντί fastboot devices και μου έβγαλε μόνο "List of devices attached".
Μετά ακολούθησα το Σπάνιο πρόβλημα με Redmi Note 3 Pro (Kedacom USB Device) και διαπίστωσα κι εγώ ακριβώς αυτά που περιγράφονται εκεί.
Δηλαδή στον Device manager το βλέπει σαν Kedacom USB Device.
Εκανα δεξί σε bootloader/ ενημέρωση/απο υπολογιστή κλπ και μετά από την αναζήτηση οδηγών που έκανε μου έβγαλε ότι ο καλύτερος driver για την συσκευή είναι ήδη εγκατεστημένος.
Επισυνάπτω τα αντίστοιχα αποκόμματα από την οθόνη.
Τελευταία ενημέρωση των Windows 10 Version 1607 για συστήματα x64 (KB3199986) στις 28/10/16.
...Δεν τρέχω κάποιο αρχείο μεσα από τον c:\adb
Μέσα στον c:\adb υπάρχουν δυο .exe αρχεία, το adb και το fastboot
Δεν είδα κάπου ότι πρέπει να εκτελέσω κάποιο απ' αυτά.
Πρέπει?
Η μήπως θα έπρεπε να δώσω την εντολή c:\adb>adb ή c:\adb>fastboot (χωρίς devices)? -
Πηγές διαχείριση συσκευών/δεξί σε bootloader/ ενημέρωση/απο υπολογιστή και τικαρες προηγούμενη έκδοση??
"Άνοιξε" το kedacom για να δεις το bootloader.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Με το που πήγα διαχείριση συσκευών/δεξί σε bootloader/ ενημέρωση/απο υπολογιστή δεν μου έδωσε τη δυνατότητα να τικάρω προηγούμενη έκδοση.
Εκανε αυτόματα αναζήτηση και μου είπε ότι έχω τον καλύτερο οδηγό...
Θα ξαναδοκιμάσω μπας και μου ξέφυγε κάτι.
Διαφορετικά, μετά την υπόδειξη του NasDriver, θα δοκιμάσω την 2η λύση που προτείνει ο lallasgr στο [u]Ελληνικός οδηγός επαναφοράς της επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Windows 10 σε fastboot mode (Fix Kedacom USB Device Connection error)xiaomi-miui.gr/community/index…-Windows-10-%CF%83%CE%B5/[/u]
Θέλω όμως να επανέλθω σε ένα αρχικό ερώτημα :
Ολα αυτα τα κάνουμε για να περάσουμε μια άλλη ROM επειδή υποθέτουμε ότι αυτή που φοράει δεν είναι η official ή ακόμη κι αν είναι, δεν είναι σωστά εγκαταστημένη?
(Παρακαλώ λάβετε υπόψη ότι είναι Global, έχει και Ελληνικά και ότι, είχες πει demakhs, μοιάζει με Official)
Και κάτι άλλο : Πειράζει να κάνω τώρα ένα factory data reset που τόσο πολύ το θέλω?
Ευχαριστώ.
-
Ο/H Hmorgan έγραψε:
Και κάτι άλλο : Πειράζει να κάνω τώρα ένα factory data reset που τόσο πολύ το θέλω?
-
Ο/H Hmorgan έγραψε:
Εκανα δεξί σε bootloader/ ενημέρωση/απο υπολογιστή κλπ και μετά από την αναζήτηση οδηγών που έκανε μου έβγαλε ότι ο καλύτερος driver για την συσκευή είναι ήδη εγκατεστημένος.
-
Θέλοντας να συμβάλλω στην προσπάθεια του forum να με οδηγήσει στο να συνδέσω το τηλέφωνό μου με τον υπολογιστή μου και συγκεκριμένα στο θέμα αλλαγής driver συσκευής, σημειώνω μερικές παρατηρήσεις μου από τις οποίες προκύπτει(?) ότι δεν υπάρχει στον υπολογιστή μου "παλιότερος" driver, όπως ο ζητούμενος 7.1.0.0 της 22/8/2013 παρά μόνο ο 11.0.0.0 της 28/8/2016 .
1. Κατά την χειροκίνητη αναζήτηση πρέπει να υποδείξω τη θέση στην οποία βρίσκονται οι drivers της συσκευής. Τέτοια θέση δεν υπάρχει (ή δεν ξέρω ποια είναι).
Βλέπω ότι στον Ελληνικός οδηγός επαναφοράς της επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Windows 10 σε fastboot mode (Fix Kedacom USB Device Connection error)xiaomi-miui.gr/community/index…-Windows-10-%CF%83%CE%B5/ του lallasgr, στην 1η λύση, υποδεικνύεται η θέση C:\PogrammFiles(x86)\Xiaomi\MiPhone\Qualcomm\Driver.
Η θέση αυτή βέβαια δεν υπάρχει στον υπολογιστή μου. Την έδωσα για αναζήτηση driver και βέβαια η απάντηση ήταν ότι δεν υπάρχει η θέση αυτή.
Εάν πάλι καταφύγω στην "αναζήτηση" μέσα στον υπολογιστή, η απάντηση είναι ότι έχω τον καλύτερο driver.
2. Ακολουθώντας την δεύτερη λύση του lallasgr (Roll Back Driver...) παρατηρώ ότι αμέσως μετά την σύνδεση του τηλεφώνου με το USB, αυτό δεν εμφανίζεται -ούτε στιγμιαία- στον Device Manager ως Marshall London Device
3. Στη συνέχεια, αφού η συσκευή αναγνωριστεί ως Kedacom USB Device, με δεξί κλικ στο Android Bootloader Interface \ Properties \ driver, βλέπω ότι ο driver μου είναι ο 11.0.0.0 της 28/8/2016 και ότι η επιλογή Roll Back Driver... (ή 'Επαναφορά") είναι απενεργοποιημένη.
Ισως θα μπορούσα να τον κατεβάσω από κάπου...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα