Βγήκε fix τελικά έτσι; Κάπου το διάβασα χθες ...Ο/H Bodai έγραψε:
ακόμα αναφορές φλασαρισματος της fix rom δεν έχουμε
REDMI NOTE 4,δεν αναγνωριζει τη sim μετα την τελευταια αναβαθμιση.
-
-
Το ανακοίνωσε ο @MIUI_ART αλλα δεν είμαι σίγουρος αν ανεβηκε ακόμα ..Ο/H geoanto555 έγραψε:
Βγήκε fix τελικά έτσι; Κάπου το διάβασα χθες ...
-
Όχι δεν έχει ανέβει ακόμαΟ/H Bodai έγραψε:
Το ανακοίνωσε ο @MIUI_ART αλλα δεν είμαι σίγουρος αν ανεβηκε ακόμα ..Ο/H geoanto555 έγραψε:
Βγήκε fix τελικά έτσι; Κάπου το διάβασα χθες ...
-
Μετα απο αρκετες προσπαθειες ολα οκ!thanks
-
Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τι ακριβως έκανες; Εγώ δεν τα κατάφερα. Δεν βλέπει sim με την τελευταία GTV. Αρχισα από εδώ:
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
Και συνέχισα κατεβάζοντας την τελευταία GTV αλλά τίποτα. -
Καλησπέρα,Ο/H leas1968 έγραψε:
Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τι ακριβως έκανες; Εγώ δεν τα κατάφερα. Δεν βλέπει sim με την τελευταία GTV. Αρχισα από εδώ:
Και συνέχισα κατεβάζοντας την τελευταία GTV αλλά τίποτα.
Ξανακατέβασε πάλι τη ROM. Έχει ανέβει ξανά σήμερα διορθωμένη όπως ανακοινώθηκε και εδώ. -
Θα την κατεβάσω πάλι. Εχω ακολουθήσει τη διαδικασία
Η οποία μου άφησε τον bootloader ξεκλείδωτο παρολαυτά. Και μετά έβαλα την τελευταία GTV που είχε πρόβλημα με τη SIM -
Τότε το τηλέφωνο το είχε ξεκλειδώσει κάποιος με τον official τρόπο.Ο/H leas1968 έγραψε:
Η οποία μου άφησε τον bootloader ξεκλείδωτο παρολαυτά.
-
Ναι. Ετσι ήρθε από την Geekbuying. Το είδα μεσω adb. Δηλαδή εσύ με βοήθησες να το δω γιατί είχαν μπλεχτεί οι drivers στο pc μου!Ο/H geoanto555 έγραψε:
Τότε το τηλέφωνο το είχε ξεκλειδώσει κάποιος με τον official τρόπο.Ο/H leas1968 έγραψε:
-
Επίσης, όταν πήγα να βάλω την GTV ή μετά πάλι την stable και πήγα να κάνω wipe dalvik, cache, data μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν μπορεί να κάνει wipe dalvik και πολλά άλλα με κόκκινο. Επίσης δεν βλέπει το TWRP το zip της ROM που το βάζω στο root. Αν βάλω κάρτα SD θα το δει από εκεί μόνο.Ο/H leas1968 έγραψε:
Ναι. Ετσι ήρθε από την Geekbuying. Το είδα μεσω adb. Δηλαδή εσύ με βοήθησες να το δω γιατί είχαν μπλεχτεί οι drivers στο pc μου!Ο/H geoanto555 έγραψε:
-
-
Πρέπει να κάνει format data γι αυτό...
wipe-format data-yes
πίσω πίσω
reboot-recovery
install την ρομ από sd
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0