Με την 6.10.13 έχουμε το νέο χαρακτηριστικό Miui8 αυτόματες εργασίες.
Αυτοματοποιημένη εργασία - Automated Task
Όπως το όνομα καθορίζει, αυτό το χαρακτηριστικό μας βοηθά να δημιουργήσουμε ένα σύνολο κανόνων που η συσκευή σας θα εκτελέσει αυτόματα. Βασικά χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει προφίλ μπαταρίας, όπως με MIUI7. Οι προγραμματιστές έκαναν και πάλι μία νέα βελτιστοποίηση σε αυτό, μας δίνει τη δυνατότητα να έχουν μια βαθιά ματιά σε αυτό.
Πώς το χρησιμοποιούμε
Ανοίξτε την εφαρμογή Ασφάλεια και να πάτε στο αυτοματοποιημένες εργασίες, όπως φαίνεται στην εικόνα.
Υπάρχουν δύο προκαθορισμένα προφίλ, μπορείτε να επιλέξετε το ένα ή μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας. Αν θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο + στο κάτω μέρος και θα δείτε δύο επιλογές πρώτη που θα σας επιτρέψει να προσθέσετε προϋποθέσεις υπό τις οποίες συνθήκες οι αλλαγές αυτές θα λάβουν χώρα και δεύτερη επιλογή θα σας επιτρέψει να προσθέσετε δράση, ποια μέτρα θα εκτελέσει όταν ανιχνεύσει αυτές τις προϋποθέσεις που αναφέρονται νωρίτερα.
Από εκεί μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προφίλ, που εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς τι θέλετε από τη συσκευή σας Όπως εγώ έχω δημιουργήσει προφίλ εξοικονόμησης μπαταρίας το οποίο το όρισα όταν η μπαταρία μου φτάνει το 20%, αυτό αλλάζει αυτόματα τις ακόλουθες αλλαγές. Παρακαλώ κοιτάξτε την εικόνα για καλύτερη διευκρίνηση.
Το άρθρο από εδώ: [MIUI 8 New Feature in 6.10.13] Automated Tasks In Security App - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum