θέλω να πουλήσω το xiaomi mi4 κινητό μου ποια είναι ακριβώς η διαδικασία (βήματα)για την διαγραφή της συσκευής από το mi account μου και τι άλλο πρέπει να κάνω πριν στείλω την συσκευή στο άλλο παιδί???
Απενεργοποίησε το "εύρεση συσκευής", κάνε αποσύνδεση μέσα απο την συσκευή, από το MiCloud (όταν σε ρωτήσει επέλεξε "διαγραφή από αυτή τη συσκευή") και τέλος κάνε και ένα factory reset και είσαι έτοιμος! (όταν ξεκινήσει μετά το factory reset θα σου ζητήσει να σετάρεις το MiCloud και θα πατήσεις "skip it", να προχωρήσεις... Αυτό το σετάρισμα θα το κάνει ο νέος χρήστης της συσκευής)
θέλω να πουλήσω το xiaomi mi4 κινητό μου ποια είναι ακριβώς η διαδικασία (βήματα)για την διαγραφή της συσκευής από το mi account μου και τι άλλο πρέπει να κάνω πριν στείλω την συσκευή στο άλλο παιδί???
Θα διαγράψεις το λογαριασμό mi απο το τηλέφωνο.
Μετά θα πας απο το pc στο i.mi.com θα διαγράψεις και απο εκεί το κινητό,θα ανοίξεις και το find device διαγραφή και απο εκεί !
Κάνεις και ενα factory reset στη συσκευή και έτοιμος
You may think you can fly - but you better not try
Στη συσκευή είναι στο Ρυθμίσεις-->Λογαριασμός Mi-->Mi Cloud-->Find device
ή εναλλακτικά όπως σου είπε ο @Thracia απο το PC, θα πας στο i.mi.com, θα κάνεις log in
και απο το "find device" θα δεις ένα τηλέφωνο, θα πατήσεις "all devices" θα σου βγάλει ένα παράθυρο με τη συσκευή σου και απο εκεί θα επιλέξεις "close". Θα σε ρωτήσει "disable "find device" from this device?" και θα απαντήσεις "OK"...Τέλος!
Καλησπέρα κι από εμένα. Κατά λάθος διέψραψα τη συσκευή από i.mi.com και τώρα που της έκανα reboot είναι κλειδωμένη και ζητά τον κωδικό του Mi account. Τον βάζω αλλά μου λεει couldn't verify mi account id. Τι κάνουμε τώρα;
Αν διέγραψες τη συσκευή από το Mi Account δεν θα σου ζητάει κωδικό. Αφού τη διέγραψες...
Παρόλαυτα, αν ζητάει να συνδεθει, πρέπει να έχεις πρόσβαση στο ίντερνετ και να δώσεις τα σωστά στοιχεία. Ο λογαριασμός υπάρχει ακόμα, έτσι δεν είναι; Βάλε τα και είσαι οκ.