Καλημέρα παιδιά .Σήμερα το απόγευμα θα έχω στα χέρια μου το Mi5s Plus φίλου ο οποίος το αγόρασε απο το εξωτερικό κατευθείαν.Έχω κάνει ήδη αίτηση και μου απάντησαν σε 20 λεπτά για να ξεκλειδώσω τον bootloader.Βλέπω ότι GTV δεν υπάρχει ακόμα.Έχω βρεί την ευρωπαική xiaomi.eu_multi_MI5SPlus_6.10.27_v8-6.0.zip .Γνωρίζουμε πότε θα έχουμε δικιά μας! ; ευχαριστώ!
Mi5s Plus
-
-
Θέλεις δηλαδή να πεις ότι είδες εδω ->
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…10-27-Xiaomi-Mi-5S/#filesκαι δεν βρήκες τίποτα?? -
Ο/H Bodai έγραψε:
Θέλεις δηλαδή να πεις ότι είδες εδω -> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…10-27-Xiaomi-Mi-5S/#files και δεν βρήκες τίποτα??
.
Επισης δεν εχει καποιο οδηγο; .Ξεκλειδωνω bootloader περναω twrp και φλασαρω; -
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Αρα α) ξεκλειδωμα bootloader
β) twrp
γ) install ghalen rom. -
Σωστά!!!!Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
παιδια ολα πηγαν αψογα!Zήτω! χαχαχαχα!
-
Χαίρεται, ήθελα να ρωτήσω τον apsogos επειδη είμαι καινούργιος τοσο στην εταιρία (περαν του αγαπημενου μου battery bank) όσο και στα android , με την διαδικασια που εκανες τι κερδισες; Θα χρειαστει να την κανω και εγω οταν παραλαβω ή ειναι προαιρετικη για αυτους που ζητανε το κατι παραπανω; Τελος τα κινητα αυτα εχουν τη δυνατοτητα αναβαθμισης android οπως τωρα π.χ που θα βγει η nougat;
-
Ο/H Nikos690 έγραψε:
Χαίρεται, ήθελα να ρωτήσω τον apsogos επειδη είμαι καινούργιος τοσο στην εταιρία (περαν του αγαπημενου μου battery bank) όσο και στα android , με την διαδικασια που εκανες τι κερδισες; Θα χρειαστει να την κανω και εγω οταν παραλαβω ή ειναι προαιρετικη για αυτους που ζητανε το κατι παραπανω; Τελος τα κινητα αυτα εχουν τη δυνατοτητα αναβαθμισης android οπως τωρα π.χ που θα βγει η nougat;
@Nikos690 τωρα το ειδα...οχι δεν ειναι υποχρεωτική η διαδικασία.... Αλλά αν την κάνεις μόνο να κερδισεις έχεις....
Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0