Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5s Plus (Natrium) (Για πρώτη φορά)
- Οδηγός
- Δεν επιβεβαιώθηκε
- Mi-5S/Plus
-
-
-
Πήγα να βάλω κι εγώ τώρα την τελευταία ρομ για να δω τι γίνεται και δεν μπαίνει ούτε από το updater ούτε από twrp , gtv 6.10.20 developer έχω...
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
βάλε την τελευταία...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μια λεπτομέρεια/πρόβλημα που έχω παρατηρήσει, είναι το πόσο χαμηλή είναι η ένταση όταν κατά την κλήση βάλεις ανοιχτή ακρόαση. Εύχομαι να διορθωθεί σύντομα. Κατά τα λοιπά πολύ καλή δουλειά.
-
-
Υπάρχει τρόπος να φύγουν οι εκνευριστικες διαφημίσεις του mi5s plus που πετάγονται όλη την ώρα χωρίς να κάνω root το κινητό ή να φλασαρω άλλη ρομ? Ένα εκπληκτικό κινητό το χαντακωσαν με αυτή την επιλογή. Παίζω παιχνίδια και μου εμφανίζει απανωτά διαφημίσεις την ώρα της επίθεσης! Πώς δε το έχω σπάσει ακόμα μου κάνει εντύπωση!
-
Ο/H stardust έγραψε:
Υπάρχει τρόπος να φύγουν οι εκνευριστικες διαφημίσεις του mi5s plus που πετάγονται όλη την ώρα χωρίς να κάνω root το κινητό ή να φλασαρω άλλη ρομ? Ένα εκπληκτικό κινητό το χαντακωσαν με αυτή την επιλογή. Παίζω παιχνίδια και μου εμφανίζει απανωτά διαφημίσεις την ώρα της επίθεσης! Πώς δε το έχω σπάσει ακόμα μου κάνει εντύπωση!
Μάλλον έχεις unofficial rom και το χαντάκωμα έγινε από το κατάστημα που το αγόρασες -
-
Unofficial μαϊμού rom αργά ή γρήγορα θα έχεις θέματα
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0