αφου διαβάστηκαν όλα τα σχετικά θέματα για δαχτυλικο αποτύπωμα και το ξεκλειδωμα της συσκευής μας έχω μία μεγάλη απορία.. γιατί αργεί τόσο; Κλείνει η οθόνη και αν περάσουν 5-6λεπτα μία στις 10 πιάνει,τις άλλες θα πρέπει να ξύπνησω την συσκευή πρώτα με το power και μετά να το καταλάβει το αποτύπωμα.. και ναι καθαρό είναι και το σκάνερ και τα δάχτυλα, και δοκιμασα να σβήσω τα δαχτυλικα και να τα ξαναβαλω και έβαλα αγγλικά και ρισταρτ και ότι άλλο προτεινατε.. μήπως είναι θέμα της ρομ; (6.10.20 ελληνική). μήπως είναι θέμα miui; Μήπως κάτι γίνεται με καμιά δυνατότητα που εχει η συσκευή να "πέφτει" σε βαθυ υπνο για εξοικονόμηση μπαταρίας (δεν έχω πειράξει κάτι απλά λέω στα τυφλά)..με το redmi 3s έπιανε σφαίρα.. εδώ τι γίνεται;;
Αφού διαβάστηκαν όλα τα σχετικά θέματα....
-
-
Δεν ξέρω το λόγο, ωστόσο εάν έφταιγε η ρομ δεν θα το είχαμε και οι άλλοι το ίδιο πρόβλημα?
Σε μένα πάντως ανοίγει εξαιρετικά γρήγορα (προς το παρόν...), είτε είναι κλειστό πολύ ώρα, είτε όχι...
-
τυχερε (κλαψ λυγμ).. αν έχει κάποιος κάτι να προτείνει είμαι όλος αυτιά.
-
Ο/H Fixer έγραψε:
εδώ τι γίνεται;;
Μήπως κάτι δεν έκατσε καλά στην εγκατάσταση;
Το χεις φορτωμένο; -
-
-
Καλημέρα ,
να κάνω μια χαζή ερώτηση .
`Οταν πέρασες το δακτυλικό σου αποτύπωμα `πέρασες` μεγάλη επιφάνεια του δάκτυλου ?
`Εχω το Kate και είχα παρόμοιο πρόβλημα αλλά μετά ξαναπέρασα το δάχτυλο και κατά την διάρκεια της `ανάγνωσης` το κινούσα για να πιάσει το δυνατόν μεγαλύτερη επιφάνεια . Πλέον ανοίγει πολύ γρήγορα και δεν λειτουργεί μόνο αν δεν τοποθετήσω καλά το δάκτυλο ενώ δεν με αφήνει να ανοίξω μόνο αν έχω τοποθετήσει το δάκτυλο `λάθος` 2-3 φορές ( που υποθέτω ότι είναι δικλίδα ασφάλειας ) .
Παναγιώτης . -
Ο/H Fixer έγραψε:
-
Τα δοκιμασα ρε παιδιά και μεγάλη επιφάνεια και 4 δάχτυλα έβαλα (πως ακούγεται παναγια μου) αλλά τπτ και για αυτό άνοιξα τοπικ να ρωτησω.. και επειδή δεν το είπα πιο πριν κενζο έχω και εγώ.. σαν να πέφτει σε κακό deep sleep μου φαίνεται
-
Τ έχεις περάσει με ελληνική γλώσσα ή με την Αγγλική ? Πολλές φορές κολλάνε εάν έχουν περαστεί με την ελληνική...
-
θα δοκιμασα να τα περάσω αφού βάλω αγγλικά...για να δουμε
-
δυστυχώςχως τα ίδια καί με τα αγγλικά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0