Από gtv σε xtvr καλά είναι να πας με καθαρή εγκατάσταση. Δες 3-4 post πιο πάνω πως θα την κάνεις μέσω TWRP.
Υπάρχει και πιο καινούρια rom (σημερινή) αλλά εγώ θα έβαζα την 8.1.3 προς το παρόν τουλάχιστον.
from my S7
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Να επιβεβαιώσω και εγώ ότι διορθώθηκε το πρόβλημα περνώντας την 8.1.3. Είχα κανονικά ειδοποιήσεις επιπέδου μπαταρίας στο 30, 20 και 10% και το έβαλα για φόρτιση στο 8% γιατί βαρέθηκα να παίζω παιχνίδι μέχρι να ξεφορτίσει
και το έβαλα για φόρτιση στο 8% γιατί βαρέθηκα να παίζω παιχνίδι μέχρι να ξεφορτίσει
Τελικά αυτό δεν συνεχίστηκε τις επόμενες μέρες. Παίζοντας κάποιο παιχνίδι, η μπαταρία αδειάζει πολύ γρήγορα (στα 45') ενώ το βράδυ σε ηρεμία, με ανοιχτό wi-fi, χάνει γύρω στο 10%.
Επειδή έχεις GTV και θα πάς σε XTVR καλά είναι να κάνεις καθαρή εγκατάσταση.
1) Copy paste από προηγούμενο post
"Βάζεις την νέα rom στον χώρο αποθήκευσης σε μορφή zip, μπαίνεις TWRP, κάνεις WIpe τα cache, davlik και data, reboot το recovery και install την νέα rom.
Αφού την περάσεις, άμα θές, κάνεις και wipe το Ιnternal Storage για να καθαρίσεις και τον χώρο αποθήκευσής σου (δεν μπορείς να το κάνεις από πριν γιατί είναι η νέα rom μέσα. Εκτός εάν έχεις USB OTG οπότε βάζεις εκεί την rom και έχεις ελεύθερο και το Internal Storage για καθάρισμα εξ αρχής).
Και στήνεις από την αρχή."
2) Οι επαφές σου θα επανέλθουν εφόσον συγχρονίζονται με κάποιον cloud λογαριασμό. Εάν δεν συγχρονίζουν κάντο τώρα.
Τις εφαρμογές - ρυθμίσεις κλπ, πρέπει να τις πάρεις backup με το Mi-cloud και μόλις περάσεις την νέα rom να κάνεις επαναφορά. Προσωπικά αυτό δεν το έχω δοκιμάσει αλλά όσοι το έχουν κάνει δούλεψε σωστά.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.