Όχι. Και στα forum της xiaomi έχουν σκάσει από από να ναι. Το περίεργο είναι ότι σκασανε όλα μαζί. Ακόμα και σχεδόν καινούρια.
Ακόμα και με παλιές ρομ.
if it still doesn't work, could you check if you can repair it in your local service?
We can apply to our manager for a share of partial maintenance cost with the repair receipt.
If the local service also have no idea about it, or too much expensive, then we suggest you return it back to us for a replace. Don’t worry, we will be in touch until your problem be solved.
Best regards
Shirley
Ακουω γνωμες,
Παντως Δεν μπαινω στην διαδικασια να το κανω μονος μου, Μηπως καπιο μελος εδω που εχει καλυτερες γνωσεις απο εμενα ειναι απο ηρακλειο κρητης?
Καλημέρα. Εγώ άλλαξα μπαταρία και μέχρι τώρα, 5 φορτισεις, δεν έχει πρόβλημα. Αλλά παρουσιάζει άλλο πρόβλημα. Φορτίζει έως 100% και μόλις βγάλω το φορτιστή παει στο 92%. Ξαναβαζω το φορτιστή και μετα απο 10 λεπτά παει στο 100%.
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βάλτε και εμένα μέσα στην ομάδα. GTV 6.1.21. Το έχω από τον 2/2016. Μήπως έκανε κανένα update ή xiaomi με το Framework που έχει εγκατεστημένο χωρίς να καταλάβουμε κάτι;