Διαφήμιση

Προβλήματα Μπαταρίας

• Ο/H chrdes έγραψε:

Μου μυρίζει, μαζοχισμό.
      Δεν είναι δικό μου ρε γμτ! Εάν ήταν δικό μου θα του είχα αλλάξει τον αδόξαστο μέχρι τώρα! Θα είχα φλασάρει και China dev και άντε γειά...θα καθάριζε το σύμπαν.

Την γυναίκας μου είναι...το στήσαμε πρίν 10 ημέρες...και μόλις τις λέω τί χρειάζεται να γίνει για να στρώσει (κατα πάσα πιθανότητα το έργαλείο)...βγαίνει παντόφλα!!!! :blackeye:

Γι' αυτό το πάω βήμα βήμα μπάς και βρώ λύση αναίμακτη! :saint:
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Εμένα sorry που θα το πω, αλλά μου μυρίζει για hardware πρόβλημα. Αν ήταν software (δηλαδή ο kernel δεν διάβαζε σωστά την τάση/ένταση της μπαταρίας και υπολόγιζε λάθος την ένδειξη της) σε κάποια ROM λογικά θα έστρωνε, εκτός ποια και αν η Xiaomi έχει κάνει τόσο μεγάλη πατάτα στο Libra που φαίνεται μόνο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες (γενικά το σβήσιμο πάντως φαίνεται να είναι random). Από εκεί και πέρα εφόσον αλλαγή της μπαταρίας δεν λύνει αξιόπιστα το πρόβλημα τι μένει ρε παιδιά ? Ελάττωμα υλικού. Κάποιες/κάποιες παρτίδες έχουν βγει σκάρτες για λόγους που δεν μπορούμε φυσικά να γνωρίζουμε ή ακόμα χειρότερα μιλάμε για κατασκευαστικό σφάλμα που λόγω του τυχαίου του γεγονότος δεν μπορεί να πιστοποιηθεί 100% και ως εκ τούτου καμία Xiaomi δεν θα βγει ποτέ να το παραδεχτεί ακόμα και έτσι να είναι.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Και εγώ το ίδιο.
      Ξέρεις...είμαι πολύ καινούριος στα Android.
      Αυτό που έχω δει μέχρι τώρα πάμπολλες φορές είναι οτι συσκευές που θα ορκιζόσουν οτι είναι για πέταμα έχουν αναστηθεί και λειτουργούν άψογα με ένα σωστό flashάρισμα από την αρχή.
      Είχα και εγώ εμπειρία με ένα Cubot που όταν το πήρα με Android 5 δεν δούλευε στην κυριολεξία τίποτα. Το GPS έδειχνε άλλα για άλλα, η οθόνη έκλεινε και δεν άνοιγε παρά μόνο με επανεκκίνηση, έκαμνε restart μόνο του στα καλά καθούμενα, βούταγε η μπαταρία απο 80% στο 30% και μετά στο 1% και καθόταν εκεί μία ημέρα, τερμάτιζε κλήσεις....και τί άλλο να θυμηθώ...!!
      Φλάσαρα απο την αρχή μια rom της Cubot με Android 6 και απο την ημέρα εκείνη έχουν περάσει 5-6 μήνες και η συσκευή δουλεύει 1000% σωστά και απροβλημάτιστα σε όλα.

Θέλω να πώ με λίγα λόγια οτι σε μία συσκευή Android για να καταλήξεις οτι είναι hardware το πρόβλημα...υπάρχουν πολλά ενδιάμεσα στάδια software που πρέπει να περάσεις πρώτα. Ειδικά όταν η συσκευή αυτή είναι Xiaomi που η αξιοπιστία της είναι (απ'ότι βλέπω έως τώρα και διαβάζω) απαράμιλλη.

Ο αγώνας θα δικαιωθεί :D ελπίζω...
    • Δεν διαφωνούμε πουθενά μιας και ένα πρόβλημα λογισμικού λύνεται πολύ πολύ πιο εύκολα από το άλλο. Ας το ελπίσουμε.
    • Διαφήμιση
    • ε ρε τι τραβάει ο κόσμος....
      Εύχομαι το 2017 φίλε @pavlidisc να σε βρει με ένα λυμένο software θεματάκι....
      Είναι και η γυναίκα στη μέση ,Βράστα....
      Μου κάνει πολύ για software πάντως έτσι όπως τα παρουσιάζεις....Βάλε την stable μόλις εξαντλήσεις τις προσπάθειες με την μία σιμ
    • Με Stable είμαι ρε. Ελληνική βέβαια γιατί στο Mi4c δεν παίζει global. Θα δω πως θα παει μωρέ.. αν δεν φτιάξει τότε πάμε δαγκωτό για China dev mi flash κλπ κλπ... και αν πάλι δεν, ε τότε πάμε για άλλα :)

Αν ήταν δικό μου, την 2η μέρα θα είχα flashαρει China dev και εαν δεν λυνόταν το πρόβλημα τότε... τοίχο με την μια. Αλλά η γυναίκα μου το έχει αγαπήσει πολύ... έστω και με το ελάττωμα του :)
      Τι να κάνω και γω; Το παλεύω...

From my RN3 Pro
    • Το είχα σκεφτεί προ πολλού αυτό. Ήταν το ιδανικό σενάριο :)
      Δεν το έκανα γιατί η κυρά μου θέλει συσκευή με καλή κάμερα για να τραβάει τις εκδηλώσεις των παιδιών.
      Στις φωτογραφίες το mi4c είναι πολύ πολύ ανώτερο. Το δε βίντεο... είναι βίντεο 1080p με 30fpm ανεξάρτητων συνθηκών. Γενικά η κάμερα του είναι άλλου επιπέδου (μην φανταστείς κάτι τρελό, απλά κάνει αυτό που πρέπει χωρίς αλχημείες)
      Συν ότι οι 5,5 ίντσες είμαι πολλές. Όχι ότι ήταν το κριτήριο, αλλα σίγουρα θα προτιμούσε 5άρι.

From my RN3 Pro
    • Διαφήμιση
    • Το δικό μου κάνει άλλα... να σας πω τι μου έχει τύχει 2 φορές: έδωσα τερματισμό, τερμάτισε αλλά δεν άνοιγε. Κόκκαλο... ρεύμα είχε αρκετό, το είδα μετά. Δυο φορές μου το έχει κάνει και μου έχουν κοπεί τα πόδια. Αντε να το έχω τρεις εβδομάδες. Το σύνδεσα τη 2η φορά στο pc ούτε "κλικ" ο υπολογιστής, το έβαλα στην μπρίζα στον τοίχο, τίποτα... μετά από ώρα προσπάθησα πάλι και άνοιξε.