Διαφήμιση

Σπασμένη οθόνη σε RN3 PRO

• Σπασμένη οθόνη σε RN3 PRO

Καλησπέρα παιδιά,

Μου έσπασε η οθόνη στο RN3. Τι επιλογή έχουμε; Βρίσκομαι Αγγλία αλλά τα Χριστούγεννα θα είμαι Αθήνα. Όποιος έχει πάθει το ίδιο κι έχει λύσει ας στείλει πμ αν δεν μπορεί να γράψει λεπτομέρειες εδώ.

Ευχαριστώ
    • Μια απλη, εύκολη και γρήγορη λύση ειναι να το πας στο @mygad
      Έχει τμήμα service κι αουγωνται πολυ καλα λόγια.
      Μια άλλη λύση ειναι να αγοράσεις την οθόνη εσύ και να την αντικαταστήσεις βλέπωντας ένα βιντεάκι στο youtube. Πολλοι το κάνανε και οι περισότεροι το καταφέρανε.
      Τέλος ψάχνεσαι εκεί στο Λονδίνο και το δινεις σε κάποιο κατάστημα με service κινητών τηλέφωνων. 99% θα στην αντικαταστήσουν και θα πλη΄ρωσεις ένα ποσό.

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H nflo έγραψε:

tempered glass είχες βάλει;
      και αν ναι έσπασε και αυτό και η οθόνη;
      Όχι δυστυχώς

Ο/H osalonikios έγραψε:

Μια απλη, εύκολη και γρήγορη λύση ειναι να το πας στο @mygad
      Έχει τμήμα service κι αουγωνται πολυ καλα λόγια.
      Μια άλλη λύση ειναι να αγοράσεις την οθόνη εσύ και να την αντικαταστήσεις βλέπωντας ένα βιντεάκι στο youtube. Πολλοι το κάνανε και οι περισότεροι το καταφέρανε.
      Τέλος ψάχνεσαι εκεί στο Λονδίνο και το δινεις σε κάποιο κατάστημα με service κινητών τηλέφωνων. 99% θα στην αντικαταστήσουν και θα πλη΄ρωσεις ένα ποσό.
      Ξέρεις περίπου κόστος για το mygad?
      Επίσης διάβαασα ότι υπάρχουν διαφορές στα ανταλλακτικά, είναι κάτι που πρέπει να προσέξω;
      Έχεις να προτείνεις κάποιο μαγαζί για να αγοράσω το ανταλλακτικό; Είδα έχει στο yeso, τον προτείνετε;
      Στο Λονδίνο λίγο που έψαξα δεν συμφέρει.
    • Για το κοστος δεν ξέρω. Μπορεις να ρωτήσεις τον ίδιο απο εδώ ή να πάρεις τηλέφωνο στο καταστημα στην Ελλάδα.
      Από σο ξέρω έχει κι ανταλλακτικα. Τώρα το από που θα το παρεις υπάρχουν επιλογες και μπορεις με το google να βρεις αρκετες.

Even dead i will fight.