ευχαριστω πολυ @pechr kai @Thracia και ολους τους υπολοιπους που με βοηθησατε.η συσκευη εγινε περαστηκαν οι ρομ και ολα λειτουργουν ρολοι...ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια...
Άλλη μία φορά μου είχε τύχει να μην το περνάει αλλά δεν θυμάμαι τι κάναμε τελικά και το πήρε
Πέρνα ξανά το TWRP και αντί να δώσεις την εντολή για reboot προσπάθησε να μπεις με τα πλήκτρα, πατάς και κρατάς πατημένα τα volume up & power μέχρι να κάνει reboot σε TWRP ή σε αυτό που έβαλες φώτο...αν σε βγάλει ξανά στο δοκίμασε πάλι με το recovery και βλέπουμε
Άλλη μία φορά μου είχε τύχει να μην το περνάει αλλά δεν θυμάμαι τι κάναμε τελικά και το πήρε
Πέρνα ξανά το TWRP και αντί να δώσεις την εντολή για reboot προσπάθησε να μπεις με τα πλήκτρα, πατάς και κρατάς πατημένα τα volume up & power μέχρι να κάνει reboot σε TWRP ή σε αυτό που έβαλες φώτο...αν σε βγάλει ξανά στο δοκίμασε πάλι με το recovery και βλέπουμε
Εκανα παλι την διαδικασία που αναφέρεται εδώ όλα πήγαν όπως επρεπε , volume up & power μέχρι να κάνει reboot (ααλι στη προηγούμενη εικόνα και όχι στο TWRP) και μόλις πάτησα πάνω στο recovery
εσβησε η οθόνη και με έβγαλε σε αυτό που δείχνει η φωτογραφία ....
Κλείνεις την συσκευή.
Με volume up & power μπαίνεις στο κινέζικο recovery με τα χρυσά μενού.
Επιλέγεις το fastboot
Δίνεις την εντολή για εγκατάσταση του TWRP
Δίνεις την εντολή για reboot recovery.
Και βλέπουμε ξανά, @geoanto555, την θυμάσαι αυτήν την περίπτωση ?
Καλύτερα μετά την εγκατάσταση του twrp να αποσυνδέσει το καλώδιο και να κρατήσει πατημένο το power.
Με το που μαυρίσει η οθόνη αμέσως το volume + και πιστεύω θα μπεί.
Κλείνεις την συσκευή.
Με volume up & power μπαίνεις στο κινέζικο recovery με τα χρυσά μενού.
Επιλέγεις το fastboot
Δίνεις την εντολή για εγκατάσταση του TWRP
Δίνεις την εντολή για reboot recovery.
Και βλέπουμε ξανά, @geoanto555, την θυμάσαι αυτήν την περίπτωση ?
Φίλε μου είσαι κορυφή .... Όλα καλά , μπήκε η ΡΟΜ η ελληνική και όλα επιτέλους υπέροχα !!!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου ... ελπίζω να μην σε ζάλισα πολύ (όποτε θες κερνάω καφεδάκι και γλυκάκι) ;+)
Ευχαριστώ όλους τους φίλους που βοήθησαν με τις συμβουλές τους !!!!!