[XTRV/GTV-6.11.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/11 16:27)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
μια ερωτηση προς τους vip....τα email σας ερχονται αμεσα η θελει κατι αλλο γιατι σε μενα δεν ερχονται καθολου.εχω επιλεξη απο την κατηγορια.....
-
-
-
Ο/H tasosko έγραψε:
μια ερωτηση προς τους vip....τα email σας ερχονται αμεσα η θελει κατι αλλο γιατι σε μενα δεν ερχονται καθολου.εχω επιλεξη απο την κατηγορια.....
Όπως σου είπα και σε άλλη ανάρτηση που έκανες, επέλεξε όλες τις κατηγορίες (GTV Developer - GTV Stable - Gkalen) και θα λαμβάνεις τα mail για όλες τις κατηγορίες των ROM, όταν αυτά παραδίδονται. -
Ο/H Souits έγραψε:
@jimmynet Είδες κάνα σφάλμα στο install μέσο twrp;;
έκανε κανονικά install όπως όλες τις φορές -
-
Ο/H Souits έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ πάντως για το ενδιαφέρον -
Αν και δεν παίζει ρόλο αυτο...Τέλος καλό όλα καλά....ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
-
Επειδή όταν βγαίνει κάτι καινούργιο , 'μυρμηγκιάζουν' τα δάκτυλα μου και θέλω να το δοκιμάσω, μέσα στη βδομάδα που πέρασε πέρασα από την προηγούμενη GTV, στην πιο πρόσφατη THUNDER του gkalen και πριν 2 ώρες σε αυτήν την GTV 6.11.3 . Σε Redmi 3 Note 2GB. Όλα , ως συνήθως , πήγαν απροβλημάτιστα. Πάντα κρατάω αντίγραφο στο cloud, πάντα κάνω factory reset και πάντα κάνω επαναφορά στο τέλος του τελευταίου μου αντιγράφου από το cloud. Μέχρι στιγμής δεν παρατήρησα κάτι 'παράξενο' ή να μην λειτουργεί καλά. Η Ram φαίνεται να διαχειρίζεται καλύτερα . Για την μπαταρία δεν είναι λογικό να σχολιάσω ούτε τώρα ούτε αργότερα διότι η διάρκεια της εξαρτάται από την χρήση που κάνει ο καθένας μας αλλά και από το εάν έχει επιλέξει να κάνει over ή underclocking όπως εγώ
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα