[XTRV/GTV-6.11.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/11 16:27)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Καλησπέρα 2-3 μικρά θεματακια που παρατήρησα εγώ κατά τη συμβίωση με την Xtrv 6.11.3 στο libra μου. Τα θέματα είναι συνεχώς τα ίδια και δεν αλλάζουν. Επίσης δεν υπάρχει η δυνατότητα καθημερινής ταπετσαρίες. Στην προσβασιμοτητα βγάζει μια διεργασία επιλογή στα κινέζικα που δεν ξέρω τι είναι. Οποτε μπαίνω σε οποιαδήποτε εφαρμογή και βγω βγάζει το ρολόι που λέει μια στιγμή και καθυστερεί ελαφρώς να μπει στην αρχική οθόνη. Στην 6.10.27 έχανε το θέμα όταν έμπαινα στο ίντερνετ και επεστρεφε σε default θέμα αλλά με τα εικονίδια του θέματος που έβαζα. Η αυτόματη αδρανοποιηση από το greenify που έχω δεν λειτουργεί και τη βάζω χειροκίνητα. Επίσης ενώ έχω απεγκατεστησει το mi home μου το βγάζει στην κατανάλωση της μπαταρίας περίπου 5% όσον αφορά τη διαχείριση ραμ είναι πολύ καλή και τα παιχνίδια ανοίγουν γρήγορα. Για τη μπαταρία θα σας πω το βράδυ πάντως από θερμοκρασία πάμε πολύ καλά.
-
-
Ο/H Obiwan έγραψε:
Την XRTV-GTV 6.11.3 Beta1 εχω....Αυτη θεωρείται απλή ή moded?
-
Ο/H Bodai έγραψε:
H moded δεν αφορά την συσκευή σου. Είναι για το Hongmi αποκλειστικά.
-
Ο/H gkalen έγραψε:
-
-
-
Έγινε χθες η εγκατάσταση σε gemini. Το τηλ πάει σφαίρα, lag ανύπαρκτα, θέματα δεν έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής με εξαίρεση ότι με το mifit του @maddoctor δεν ξεκλειδώνει την οθόνη με το miband2 κάτι που διορθώθηκε όταν πέρασα αυτή του playstore... (ΑΓΝΩΣΤΑΙ ΑΙ ΒΟΥΛΑΙ ΤΟΥ mifit...). Από μπαταρία δεν έχω ακόμη άποψη αλλά αν κρίνω από την thunder του @gkalen θα συμβούν ωραία πραγματάκια
. Και για τους φανατικούς του antutu βάζω και μια μέτρηση πριν λίγο σε πραγματικές συνθήκες και μετά από χρήση. Μπράβο στην ομάδα και πάλι!
-
Ο/H teoxoli έγραψε:
Τελικα την δοκίμασε κανείς σε redmi note 2 να μας πει εντυπώσεις?
Όταν με το καλό, θα σου πούμε.
Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-