Παιδες γιατί στο ΝΟΤΕ 4 δεν εχει download και λέει απόσυρση. Εγώ το έχω ήδη κατεβασμένο, να το κάνω εγκατάσταση ή έχει κάποιο θέμα.
[XTRV/GTV-6.11.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/11 16:27)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H nikpoth έγραψε:
Λογικά από τα απανωτά flash,κάποιες συσκευές έχασαν imei και επομένως και sim.
Οποτε δεν ευθύνεται η rom.Το ανέφερα γιατί η συγκεκριμένη είναι αρκετά καλή,μου έκανε πολύ θετική εντύπωση.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Recovery 3.0.2 by mic.
-
Ο/H ipankas έγραψε:
Διορθωμενη ή με τη διαδικασία που είπες παραπάνω;
Είναι η ίδια που είχε αποσυρθεί προληπτικά, και η δοκιμή με Flash του TWRP όπως είπαμε παραπάνω, ίσως λύσει το μυστήριο. -
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H ipankas έγραψε:
Διορθωμενη ή με τη διαδικασία που είπες παραπάνω;
-
Μπορείς να το αφήσεις όπως είναι...
Απλά δίνεις την εντολή
fastboot flash recovery twrp.img και είσαι οκ. -
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
να ρωτήσω κάτι ρε παίδες στο redmi note 3 έχω μέσα την GTV 6.8.25 θα χρειαστεί επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να περάσω την νέα ρομ ??
-
Αν και η θερμοκρασία κατα την εγκατάσταση έφτασε τους 49 κατα τα άλλα όλα καλά και γρήγορα . Άντε και σε XTRV ή μάλλον marshmallow.Από Redmi Note 2 Prime.
-
Ο/H steliosperamos έγραψε:
να ρωτήσω κάτι ρε παίδες στο redmi note 3 έχω μέσα την GTV 6.8.25 θα χρειαστεί επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να περάσω την νέα ρομ ??
Δοκιμάζεις να περάσεις από επάνω την τελευταία ROM, και αν έχεις προβλήματα, τότε προχωράς σε Factory reset... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H steliosperamos έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα