[XTRV/GTV-6.11.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/11 16:27)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
Λες να ειμαι τοσο γκαβακας; οχι βρε μολις μου ηρθε vip mail κατεβασα την moded εκδοση την περασα στην εξωτερική κάρτα μπήκα recovery εκανα factory reset απο το advance wipe ολα εκτος την εξωτερική κάρταΤο κινητο μπουταρε και τι να δω τσαακκ το supersu εγκαταστημενο
Μετα μπήκα στον υπολογιστή να τσεκάρω την ρομ απο το zip και εχει όντος μεσα το supersu
-
@dionisis121
Κάτι θα γίνει ....
Ήδη ή πρώτη XTRV για το Kenzo κυκλοφορεί με τη version 6.10.20 , αν όλα πάνε καλά θα έχετε και XTRVbeta1 σε Kenzo με την 6.11.3 .. -
-
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H TOLIS38 έγραψε:
παιδια καλημερα ..
Ερωτηση: ειμαι ακομα σε 6,9,22 πρπει να γινει hard reset για να περαστει η XTRV ή μονο clean τις μνημες?????
-
-
Έχει έρθει το mail για το Mi note pro αλλά αναφέρει μέσα και το 4s να το κατεβάσουμε
Και στην full rom δεν υπάρχει αρχείο βγάζει λαθος
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkPocofone -
Ερώτηση γιατί έχω να το κάνω ποοοοοοολυ καιρο τώρα : factory reset μέσω TWRP σβήνει άραγε και το φάκελο TWRP backup ?
Η πάμε στο advanced wipe και αποεπιλεγουμε internal memory για να ΜΗ ΓΙΝΕΙ wipe ?Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H petrosarfaras έγραψε:
Έχει έρθει το mail για το Mi note pro αλλά αναφέρει μέσα και το 4s να το κατεβάσουμε
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα διορθωθούν όλα καθώς πρέπει να φτιάξουμε και νέα mails για για τις XTV ... -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H petrosarfaras έγραψε:
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα διορθωθούν όλα καθώς πρέπει να φτιάξουμε και νέα mails για για τις XTV ...
Χρειάζεται factory reset για να την περάσουμε;
Sent from my MI NOTE Pro using TapatalkPocofone
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα