@gkalen απο το τελος της εβδομαδας θα βγει καμια καινούργια εκδοση xtrv για note 3 pro? ρωτάω γιατι θελω να κανω καθαρή εγκατασταση αν ειναι να περιμένω λίγες μερες ακομαΟ/H gkalen έγραψε:
@gialaftis
Πάρε ένα backup από TWRP ...
Φλασαρε την XTRV και αν δε σ'αρεσει επαναφερεις το backup ..
Αν θες περιμένεις από βδομάδα που δεν θα έχεις διλλημα , λόγω του ότι δεν θα υπάρχει ή GTV , έτσι θα βάλεις τότε την XTRV ..
[XTRV/GTV-6.11.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/11 16:27)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Xtrv σε nikel.Έγινε εγκατάσταση χωρίς πρόβλημα.Αισθητήρες,πυξίδες,συγχρονισμοί λειτουργούν μια χαρά.Σβέλτη είναι η rom θα την φορτώσω να δούμε.
Δόνηση στο ξεκλείδωμα δαχτυλικού δεν έχουμε,όπως και σε όλες τις roms,δυο μήνες τώρα.Ίσος να αφαιρέθηκε?
Τα led ειδοποιήσεων εδώ λειτουργούν κανονικά με διαφορετικά χρώματα σε κλήσεις,μηνύματα.
Περισσότερα στην συνεχεια ψάχνοντας για bug.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H sioannis έγραψε:
@gkalen απο το τελος της εβδομαδας θα βγει καμια καινούργια εκδοση xtrv για note 3 pro? ρωτάω γιατι θελω να κανω καθαρή εγκατασταση αν ειναι να περιμένω λίγες μερες ακομα
Σταδιακά όλες οι συσκευές θα έχουν XTRV ROM... -
Μπορειτε να μου πειτε τι παει στραβα και στο δικο μου redmi note 4 η XTRV και παλι δεν βλεπει την sim.Tην εβαλα πανω απο την GTV αλλα μια απο τα ιδα, το φορτιζω και αμεσως μετα παω για Factory reset να δουμε,ευτυχως εχω κρατησει backup.
Ο φιλos nikpoth που αναφερει οτι την περασε του δουλευει η sim -
Ο/H Takis K έγραψε:
Μπορειτε να μου πειτε τι παει στραβα και στο δικο μου redmi note 4 η XTRV και παλι δεν βλεπει την sim.Tην εβαλα πανω απο την GTV αλλα μια απο τα ιδα, το φορτιζω και αμεσως μετα παω για Factory reset να δουμε,ευτυχως εχω κρατησει backup.
Ο φιλos nikpoth που αναφερει οτι την περασε του δουλευει η sim
-
-
Και εγω μια sim εχω περιμενω να φορτισει και θα κανω φορματ να δω εαν θα παιξει
-
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H nikpoth έγραψε:
Να ρωτήσω με ποια fastboot rom έκανες flash και ποια ελληνική έβαλες πρώτη φορά; -
Ο/H Takis K έγραψε:
Και εγω μια sim εχω περιμενω να φορτισει και θα κανω φορματ να δω εαν θα παιξει
Από πια gtv την πέρασες από πάνω?
Νομίζω είχες θέμα σε όλες της rom nikel από 6.10.20 και μετά?
Κανε ρε συ μια καθαρή εγκατάσταση αν έχεις χρόνο να δούμε.99℅ θα χτύπαγε και στο δικό μου η sim.
Το κόλπο που αναφερθηκε χθες με το recovery το δοκίμασες?
Πια έκδοση έχεις?
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@ipankas
Την πρώτη που κυκλοφόρησαν τα παιδιά έβαλα(6,9,27νομιζω ).Βασικά της έχω περάσει όλες,gtv και θάντερ.Με sim δεν συνάντησα ποτε θέμα.Αλλα bug ναι.
Fastboot flash εννοείς όταν το παρέλαβα με την ανεπίσημη rom του κινέζου? -
Καλησπέρα σας.
Είμαι νέος στο φόρουμ και στα xiaomi.
Πριν ένα μήνα αγόρασα ένα RN3PRO από γνωστό σκρουντζομάγαζο και δυστυχώς ήταν με μία έκδοση 8.0.1.0.0 με ότι νάναι ελληνικά και ευτυχώς ο κολλητός μου που είναι μέλος του φόρουμ σας μου πέρασε την thunder 6.10.13.
Μιλάμε άλλο κινητό και μετά από παρότρυνση του πέρασα μόνος μου την XTRV 6.11.3 με τον οδηγό σας από DEV σε DEV και εδώ και δύο μέρες πετά το κινητό
Είστε απίστευτοι σας ευχαριστώ πολύ
Στάλθηκε από το RN3pro μέσω Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα