Παιδιά το xposed παίζει με την ρομ; το έχει δοκιμάσει κανείς;
[XTRV/GTV-6.11.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/11 16:27)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
-
φίλε @gkalen , η ΤHUNDER 6.10.27 rom που μ' εδωσες για το kate ΕΔΩ δεν είναι περασμένη στο φάκελο για τα kate.
Και το λέω αυτό γιατί η ΤHUNDER 6.10.27 για το Kate exei makran την καλυτερη επιδοση από όλες που έχω βάλει στο κινητό εδώ και 15 μέρες που το πειράζω.
Βασικά, και στο Kenzo, που είχα για κανα τρίμηνο, rom den είχε ξανακάτσει ποτέ τόσο καλά!
Τώρα, λοιπόν που τα Kate μπορούν να πάρουν εύκολα custom kai ΧΩΡΙΣ Ξεκλείδωμα bootloader, μήπως ήρθε η ώρα της XTRV και για μας? τι λες?
Εχω αγωνία πόσο περισσότερο θα μου αρέσει από την 6.10.27 σου. (ΔΥΣΚΟΛΟ)
Και μια τεχνική ερώτηση εγκυκλοπαιδικά. Οι rom των Kenzo-Kate, διαφέρουν μόνο στο NON-HLOS.bin (αρχειο μόντεμ)? Δλδ, αν περαστεί rom για κενζο και πριν το initial boot, flashαριστει το πιο πάνω bin, υπάρχει περίπτωση να δουλέψει? Εχω κάτι περίεργες ιδέες... -
Ο/H chrispre913 έγραψε:
Τελικά την πέρασα εχθές το βράδυ την βλέπω πολύ καλή
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πως τα καταφερες; είχες ξετικαρει την επιλογή επιβεβαίωση υπογραφής zip
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Lampis έγραψε:
Ο/H chrispre913 έγραψε:
Τελικά την πέρασα εχθές το βράδυ την βλέπω πολύ καλή
Εμενα παλι μεσα απο Εργαλεια ---> Αναβαθμιση ---> Επιλεξτε πακετο
Εγινε αυτοματα χωρις να σταματησει στο recovery και να πρεπει να πατησω εγω , ενω στην προηγουμενη δεν εγινε ετσι ( σε ολες τις αλλες ετσι γινοταν αυτοματα )
Αλλα απο οτι βλεπω η μπαταρια "φευγει" πολυ γρηγορα ...... -
Είχα κάνει εγκατάσταση της xtrv μέσω twrp χωρίς factory reset. Ή ρομ μου φανηκε πολύ καλή. Μετά από ένα λάθος που έκανα που με ανάγκασε να την ξαναεγκαταστησω με factory reset το κινητό μεταμορφώθηκε. Έχω επιπλέον 300 mb ελεύθερης μνήμης σε σχέση με πρίν και το κινητό φυσάει. Είναι πάρα πολύ γρήγορο σε όλα και διορθώθηκαν λάθη που είχα από πριν που μάλλον ήταν από κατάλοιπα των αναβαθμίσεων. Προτείνω λοιπόν να κάνετε εγκατάσταση με καθαρό install έτσι θα δείτε πραγματικά τις δυνατότητες της ρομ που φορατε
-
-
Λοιπον ουτε με καθαρη εγκατασταση βλεπει sim.Τελικα μετα την 6.10.20 ειτε gtv-thunder-xtrvbeta1 δεν βλεπει sim,δοκιμασα να φλασαρω και το twrp.img που εκανα εξαγωγη απο την xtrvbeta1αλλα τιποτα.Εκανα καθαρη εγκατασταση στην 6.10.20 gtv και επανηλθε.ΔΕΝ ξερω τι αλλο να κανω.Επισης οταν κανει Format Data δειχνει αυτο μετα η εγκατασταση ομως δειχνει κανονικη μηπως παιζει καποιο ρολο;
-
Ο/H Takis K έγραψε:
Επισης οταν κανει Format Data δειχνει αυτο
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα