Διαφήμιση

[XTRV/GTV-6.11.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/11 16:27)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Xiaomi
  • Miui Dev
  • Έκανα τελικά wipe --> advanced wipe --> davlik / art cache, cache και data, μετά reboot και μετά ξαναμπήκα σε twrp και πέρασα τη rom.
    Έκανε επανεκκίνηση το κινητό, στην οθόνη φαίνεται το backlight αλλά είναι όλα μαύρα, δεν έχει κάτι να επιλέξω. Αν πατήσω το power button έχω τις επιλογές κανονικά.
    Ξαναπερνάω τη rom μέσω twrp ή έκανα καμία λαλακία; :o
  • Πάντως ο ηχος και στην GTV και στην BETA ειναι εξαιρετικός!Λες και εχει στερεοφωκά ηχεία η συσκευή.Το αναφέρω σε σχέση και με την THUDER οπου και εκεί υπήρχε το ATMOS.Επίσης στο stream π.χ trailers στο IMDB,ο CHROME λέει δοκιμάστε αργότερα,ενώ ο μαμίσιος σκίζει.
  • Διαφήμιση
  • @gkalen στην XTRV, αν δε θέλω ροοτ, μπορώ εξαρχής να σβήσω το φακελο supersu, μεσα απο το ζιπ, όπως εκανα και σε όλες τις Thunder μέχρι στιγμής?
    RN3 Kate - Audere Est Facere
  • Παιδες απο την 6.0.27 για να παω σε αυτην , την βαζω στην sd καρτα, μετα παω με twrp .. wipe , wipedalvik cache , reboot ? και μετα την βαζω ?
  • Ο/H aloutos έγραψε:

Έκανα τελικά wipe --> advanced wipe --> davlik / art cache, cache και data, μετά reboot και μετά ξαναμπήκα σε twrp και πέρασα τη rom.
    Έκανε επανεκκίνηση το κινητό, στην οθόνη φαίνεται το backlight αλλά είναι όλα μαύρα, δεν έχει κάτι να επιλέξω. Αν πατήσω το power button έχω τις επιλογές κανονικά.
    πέρασα τη rom ξανά, μετά από wipe dalvik, cache και έχω το ίδιο θέμα
    κάνει εγκατάσταση και μετά όταν προσπαθεί να κάνει boot βγάζει πάνω αριστερά την ώρα και δεξιά το εικονίδιο της μπαταρίας και σβήνει η οθόνη και ξανακάνει boot νομίζω :/
  • Διαφήμιση
  • Καλησπέρα σας!

Ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συγκριμένη rom. Αγόρασα χθες το Redmi Note 3 Pro από ανάγκη, καθώς μου έσπασε το OPO3 και χρειαζόμουν ένα αξιόπιστο κινητό Δεν είχα φανταστεί βέβαια ότι θα ψωνίσω κάτι τόσο καλό στα χρήματα αυτά.

Η διαδικασία για μένα ήταν η εξής:

- Εγκατάσταση chinese developer με fastboot (Από Archlinux) - μου ήρθε με Global 8.2.9.99
    - Unlock
    - Eγκατάσταση twrp και boot.img με adb/fastboot από Linux (διάβασα τον οδηγό εδώ στο forum, αλλά δυστυχώς δε μου δούλεψε η εντολή που απλά μπουτάρει σε twrp για να μπει η rom)
    - Με την παραπάνω εντολή σταμάτησε να κάνει boot στην chinese developer
    - clean cache/dalvik/data/storage/system κλπ κλπ
    - Κατέβασμα της 6.11.3 τοποθέτηση στο storage από το twrp
    - εγκατάσταση της rom
    - επανεκκίνηση σε bootloader mode και unlock ξανά
    - πρώτο boot και εγκατάσταση εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένου του nova launcher (δυστυχώς ο miui launcher δε μου αρέσει καθόλου)
    - εγκατάσταση xposed framework (Solarwarez) με όλα τα απαραίτητα για εμένα modules
    - Τέλος

Η συγκεκριμένη rom μου έλυσε τα χέρια καθώς είναι μαζεμένη, έχει ότι χρειάζεται για να ξεκινήσει κανείς (εγκαθιστά twrp, supersu) και έχει και πολύ καλό performance απ´ ότι φαίνεται στις λίγες ώρες που παίζω με αυτήν.

Μπράβο σας και πάλι!

Φιλικά,

Μιχάλης

Υ.γ. Υποτίθεται ότι αγόρασα το redmi note 3 pro για να έχω ένα κινητό όσο θα περιμένω το service της OPO, αλλά με βλέπω να μένω εδώ για τα καλά..
  • καλησπερα ενας που εχει το redmi 3s και φορα την τελευταια ρομ μπορει να μου πει πως παει η ρομ τα υπερ και τα κακα διοτι θελω να την βαλω και βλεπω εχει πολλες σελιδες για διαβασμα
  • Ο/H aloutos έγραψε:

Ο/H aloutos έγραψε:

Έκανα τελικά wipe --> advanced wipe --> davlik / art cache, cache και data, μετά reboot και μετά ξαναμπήκα σε twrp και πέρασα τη rom.
    πέρασα τη rom ξανά, μετά από wipe dalvik, cache και έχω το ίδιο θέμακάνει εγκατάσταση και μετά όταν προσπαθεί να κάνει boot βγάζει πάνω αριστερά την ώρα και δεξιά το εικονίδιο της μπαταρίας και σβήνει η οθόνη και ξανακάνει boot νομίζω :/
    αν περιμένω λίγο, μου βγάζει μήνυμα "system launcher isn't responding. do you want to close it?"
    κάποια βοήθεια παρακαλώ γιατί έχω μείνει χωρίς κινητό; :s
  • Display Spoiler

Ο/H tuxx έγραψε:

Καλησπέρα σας!

Ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συγκριμένη rom. Αγόρασα χθες το Redmi Note 3 Pro από ανάγκη, καθώς μου έσπασε το OPO3 και χρειαζόμουν ένα αξιόπιστο κινητό Δεν είχα φανταστεί βέβαια ότι θα ψωνίσω κάτι τόσο καλό στα χρήματα αυτά.

Η διαδικασία για μένα ήταν η εξής:

- Εγκατάσταση chinese developer με fastboot (Από Archlinux) - μου ήρθε με Global 8.2.9.99
    - Unlock
    - Eγκατάσταση twrp και boot.img με adb/fastboot από Linux (διάβασα τον οδηγό εδώ στο forum, αλλά δυστυχώς δε μου δούλεψε η εντολή που απλά μπουτάρει σε twrp για να μπει η rom)
    - Με την παραπάνω εντολή σταμάτησε να κάνει boot στην chinese developer
    - clean cache/dalvik/data/storage/system κλπ κλπ
    - Κατέβασμα της 6.11.3 τοποθέτηση στο storage από το twrp
    - εγκατάσταση της rom
    - επανεκκίνηση σε bootloader mode και unlock ξανά
    - πρώτο boot και εγκατάσταση εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένου του nova launcher (δυστυχώς ο miui launcher δε μου αρέσει καθόλου)
    - εγκατάσταση xposed framework (Solarwarez) με όλα τα απαραίτητα για εμένα modules
    - Τέλος

Η συγκεκριμένη rom μου έλυσε τα χέρια καθώς είναι μαζεμένη, έχει ότι χρειάζεται για να ξεκινήσει κανείς (εγκαθιστά twrp, supersu) και έχει και πολύ καλό performance απ´ ότι φαίνεται στις λίγες ώρες που παίζω με αυτήν.

Μπράβο σας και πάλι!

Φιλικά,

Μιχάλης

Υ.γ. Υποτίθεται ότι αγόρασα το redmi note 3 pro για να έχω ένα κινητό όσο θα περιμένω το service της OPO, αλλά με βλέπω να μένω εδώ για τα καλά..
    OPO3;;; Τι είναι το OPΟ3;;; Τρώγεται;;;;; Χαχαχαχαχ μόλις μπήκες σε Ferrari θα πας πάλι πίσω στο ZASTAVA Yogo;;;;

σ.σ. OPO3=OnePlus 3 or OPPO something;;;;
    ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
  • Διαφήμιση