να σε ρωτησω κατι? εκανες clean install ή απλα αναβαθμιση? εχω την 6.10.27. κ γενικα ερωτηση, την xtrv μπορουμε να την περασουμε απλα με αναβαθμιση ή θελει clean install οπως αν πας απο dev σε stable πχ?Ο/H spoulk έγραψε:
Ευχαριστω

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούνα σε ρωτησω κατι? εκανες clean install ή απλα αναβαθμιση? εχω την 6.10.27. κ γενικα ερωτηση, την xtrv μπορουμε να την περασουμε απλα με αναβαθμιση ή θελει clean install οπως αν πας απο dev σε stable πχ?Ο/H spoulk έγραψε:
Καλή σου μέρα . Εγώ προσωπικά δοκίμασα και τους 2 τρόπους στο mi4c και είναι οκ . Αλλά αν τη βάλεις με factory reset θα δεις πραγματικά διαφορά . Το κινητό αλλάζει εντελώς κυρίως στη διαχείριση μπαταρίας και μνήμης.Ο/H Mikrokabouro έγραψε:
να σε ρωτησω κατι? εκανες clean install ή απλα αναβαθμιση? εχω την 6.10.27. κ γενικα ερωτηση, την xtrv μπορουμε να την περασουμε απλα με αναβαθμιση ή θελει clean install οπως αν πας απο dev σε stable πχ?Ο/H spoulk έγραψε:
Ευχαριστω
Απλή αναβάθμιση έκανα φίλε μου μόνο με cache και dalvik. Για καλό και για κακό όμως, πήρα και ένα backup πριν!Ο/H Mikrokabouro έγραψε:
να σε ρωτησω κατι? εκανες clean install ή απλα αναβαθμιση? εχω την 6.10.27. κ γενικα ερωτηση, την xtrv μπορουμε να την περασουμε απλα με αναβαθμιση ή θελει clean install οπως αν πας απο dev σε stable πχ?
Ευχαριστω