Διαφήμιση

[XTRV/GTV-6.11.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/11 16:27)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Xiaomi
  • Miui Dev
  • Εφτασε και η ΧΤRV για το mi note virgo ( το απλό οχι το PRO) πριν λίγο όπως είδα και σας ευχαριστούμε θερμα για ακόμη μια φορά!!!
    Η συσκευή μου τρέχει την GTV 6.10.20 η οποία για μένα είναι ίσως η καλύτερη απο τότε που έχω την συσκευή στην κατοχή μου.
    Απο εδώ και πέρα ολες οι νέες ρομ θα είναι ΧΤRV;
    Μπορώ να πάω στην XTRV κατευθείαν απο την GTV 6.10.20 ή θα έχω πρόβλημα που δεν έχω την πιο πρόσφατη GTV ;
    Επειδή μάλλον είμαστε λίγοι που έχουμε το virgo αν κάποιος συμφορουμίτης το τολμήσει ας ανεβάσει τις εντυπώσεις του και ειδικά στον είναι προτιμότερο να προηγηθεί factory reset καθώς θα ήθελα να το αποφύγω , διαφορετικά αν έχει διαφορά σημαντική να το αφήσω για Κυριακή που θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος.

Ευχαριστώ!
  • Αν κάποιος δοκιμάσει (που θα δοκιμάσουν πολλοί) την XTRV για το redmi note 2.
    Ας μας ενημερώσει για τις αλλαγές σε επιδόσεις κ.α.. :)
    Redmi Note 8T (Willow)
    Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
  • Ο/H maddoggr έγραψε:

Να πω και εγώ για το Nikel ότι ότι και να δοκίμασα δεν βλέπει τις sim (σε 2 συσκευές δοκίμασα). Και παιδιά από ότι κατάλαβα διαβάζοντας εδώ μόνο σε έναν δουλεύει σωστά άρα δεν μπορεί το πρόβλημα να μην είναι στην rom.....
    Πάντως ο φίλος που του δουλεύει σωστά αν δεν του κάνει κόπο να μας πει από πια εταιρεία είναι η sim και πόσο παλιά ή καινούργια μήπως και κάτι συμβαίνει από εκεί? (αν λέω μαλακία σόρυ μια και με υπολογιστές ασχολούμαι όχι κινητά)

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν είχε θέμα η rom,είναι δυνατόν να δουλεύει επιλεκτικά σε 4-5 άτομα?Προφανώς όχι.Όλοι πρόβλημα θα είχαμε με sim.
    Κάπου αλλου είναι το θέμα και χρειάζεται ψάξιμο.Δοκίμασες σε δυο συσκευές nikel και δεν λειτουργούν και στα δυο οι sim?
    Από πια rom έκανες αναβάθμιση και με πια διαδικασία?
    Recovery πια έκδοση έχεις?

• Διαφήμιση
  • Ο/H komkar έγραψε:

Καλημέρα παίδες!Εχθές το βράδυ πέρασα την νέα xtrv rom στο mi4c!Καταρχήν συγχαρητήρια για την δουλειά σας!Μέχρι στιγμής όλα καλά!Μόνο ένα θεματάκι,δεν μπορώ να βάλω το email μου στην εφαρμογή για το mail!Βάζω κανονικά το mail και τον κωδικό και πατάω σύνδεση και μου βγάζει τις ρυθμίσεις διακοσμιτή και όταν πατάω οκ μου βγάζει αυτό......!Έχουμε κάτι γι αυτό;;;
    Θα πρέπει να ρυθμίσεις σωστά τους διακομιστές και τις πόρτες.
  • πέρασα κι εγώ την GTV και την XTRV 6.11.3, και στις 2 δεν αναγνωρίζει την sim. Επίσης πέρασα και 6.10.27 thunder, κι εκεί το ίδιο πρόβλημα
  • παιδιά κακα τα ψεματα αν δεν κανουμε καθαρή εγκατάστασή και περνάμε απλα τόσες πολλές ρομ την μια πανω στην αλλη δεν μπορούμε να έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη αν εχει σε κατι οντος θεμα η οχι, εγω περιμενω την αυριανή έκδοση να την κανω καθαρη εγκατάσταση αν και προσωπικά κάποιο ιδιαίτερο θεμα δεν ειχα εκτος απο μια επανεκκίνηση που τράβηξε σήμερα ξαφνικά... αλλά αυτο ειναι το σωστό καθαρή εγκατάστασή .
  • Περαστηκε σε hennessy χωρίς κανένα πρόβλημα,αλλά τρώει κάποια κολλήματα ως τώρα παρ'όλο που έκανα και 3 φορές επανεκκίνηση.
    Ευχαριστώ παιδιά για την αξιόλογη προσπάθεια σας

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Διαφήμιση
  • Έχω ήδη περασμένη τη GTV 6.11.3 σε hennessy και σκέφτομαι να περάσω την XTRV που ανέβηκε πριν λίγο. @gkalen Υπάρχει πιθανότητα να βγάλετε νεα GTV ή XTVR οπως κανετε τα σαββατοκύριακα για αυτό το μοντέλο? Ρωτάω για να μην κανω 2 φορες σε 2 μέρες καθαρό install κι επαναφορά αρχείων απο το cloud. Οσο να'ναι... τρωει αρκετό χρόνο μαζί με την εγκατάσταση και το καρδιοκτύπι για πιθανη αποτυχία.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  • Ο/H instant_diver έγραψε:

Υπάρχει πιθανότητα να βγάλετε νεα GTV ή XTVR οπως κανετε τα σαββατοκύριακα για αυτό το μοντέλο? Ρωτάω για να μην κανω 2 φορες σε 2 μέρες καθαρό install κι επαναφορά αρχείων απο το cloud
    Αφου βγήκε XTRV αναστέλλονται οι GTV & THUNDER roms
  • Ο/H nikpoth έγραψε:

Ο/H maddoggr έγραψε:

Να πω και εγώ για το Nikel ότι ότι και να δοκίμασα δεν βλέπει τις sim (σε 2 συσκευές δοκίμασα). Και παιδιά από ότι κατάλαβα διαβάζοντας εδώ μόνο σε έναν δουλεύει σωστά άρα δεν μπορεί το πρόβλημα να μην είναι στην rom.....
    Πάντως ο φίλος που του δουλεύει σωστά αν δεν του κάνει κόπο να μας πει από πια εταιρεία είναι η sim και πόσο παλιά ή καινούργια μήπως και κάτι συμβαίνει από εκεί? (αν λέω μαλακία σόρυ μια και με υπολογιστές ασχολούμαι όχι κινητά)

Αν είχε θέμα η rom,είναι δυνατόν να δουλεύει επιλεκτικά σε 4-5 άτομα?Προφανώς όχι.Όλοι πρόβλημα θα είχαμε με sim.
    Κάπου αλλου είναι το θέμα και χρειάζεται ψάξιμο.Δοκίμασες σε δυο συσκευές nikel και δεν λειτουργούν και στα δυο οι sim?
    Από πια rom έκανες αναβάθμιση και με πια διαδικασία?
    Recovery πια έκδοση έχεις?

Εγώ 1 άτομο διάβασα να λέει ότι του δουλεύει και 4-5 να λένε ότι δεν τους δουλεύει από την προηγούμενη ακόμα.
    Κατάλαβα λάθος?

Για τις συσκευές ναι σε 2 διαφορετικές που και στις 2 έκανα ακριβώς τα ίδια πράγματα. Από 6.10.20 πέρασμα από πάνω, καθαρή εγκατάσταση, αλλαγή του twrp με αυτό που είναι μέσα στο zip της νέας, πέρασμα China dev και μετά αυτή.... Έχει μείνει τίποτα άλλο που δεν έχω κάνει και μου ξέφυγε?
    Και επίσης δεν καταλαβαίνω που είναι το παράξενο να δουλεύει κάτι επιλεκτικά όταν μιλάμε για rom σε άλλες συσκευές και άλλες rom συμβαίνει....

• Διαφήμιση
  • Διαβάζοντας εδώ Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4
    στις τελευταίες 3 σελίδες,βλέπω κόσμο που την πέρασε απροβλημάτιστα όπως και εγώ.Ειδικός δεν είμαι,αλλα η rom δεν δείχνει να έχει θέμα.
    Την έχω 3 μέρες χωρίς κανένα πρόβλημα.Είναι κρίμα να την κάψουμε χωρίς λόγο.
    Βγάζω ένα συμπέρασμα προσωπικό,ότι κάτι δεν πήγε καλά στην εγκατάσταση η στα κατάλοιπα από αλλα flash