Ποια fastboot rom έβαλες (version) και ποια ελληνική (version) για να κάνω και εγώ με τις ίδιες να λυτρωθω οκαϊμενος! ! !Ο/H olafeone έγραψε:
Με twrp μπηκα wipe wipe dalvik , cache μετα reboot και install την νεα ρομ. @galen με την πρωτη το εβαλα. Με δυσκολεψε μονο να το φλασσαρω φιλε μου γιατι ειχε την international rom οταν ηρθε απο το everbuying.Ο/H gkalen έγραψε:
Στο τοπικ του RN4 , υπάρχει και τρίτος που την πέρασε και δουλεύει ( @olafeone ) και είχε αναφέρει οτι δεν του δούλευε πριν μια-δυο μέρες ..
Πως το έκανε ???
[XTRV/GTV-6.11.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/11 16:27)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Καλησπέρα σε όλους.σημερα μου ήρθε ή δοκιμαστική έκδοση για redmi note 2 hermes.την κατέβασα και την πέρασα!!! παρατήρησα πολλά κολλήματα σε κάθε εντολή που έδινα,πολλες εφαρμογές μου αργούσε πολύ ή δεν τις ανοίγει καθόλου!πιστεύω θέλει ακόμη δουλειά και έτσι επέστρεψα στην παλια
-
Λοιπόν ακολουθησα στην αρχη τον οδηγο για να νφλασσαρω το κινητο μου . Ειχε ερθει με την 8.0.3.0, εβαλα μια κινεζικη stable (την πιο προσφατη )με την βοηθεια του Σκωλικα και του @takisfrag , μετα βαάλαμε την εκδοση 6.10.27 και το κινητο δουλεψε τελεια... Μετα ειχα την επιφώτηση να βαλω την xtrv, οποτε παω με twrp και παταω wipe dalvik και cache μονο και μετα το reboot εβαλα την νεα ρομ και ολα δουλευανε κανονικοτατα, ουτε factory reset ουτε τιποτα . Την περασα πανω απο την stable.
-
Ο/H olafeone έγραψε:
Λοιπόν ακολουθησα στην αρχη τον οδηγο για να νφλασσαρω το κινητο μου . Ειχε ερθει με την 8.0.3.0, εβαλα μια κινεζικη stable (την πιο προσφατη )με την βοηθεια του Σκωλικα και του @takisfrag , μετα βαάλαμε την εκδοση 6.10.27 και το κινητο δουλεψε τελεια... Μετα ειχα την επιφώτηση να βαλω την xtrv, οποτε παω με twrp και παταω wipe dalvik και cache μονο και μετα το reboot εβαλα την νεα ρομ και ολα δουλευανε κανονικοτατα, ουτε factory reset ουτε τιποτα . Την περασα πανω απο την stable.
Μία χαρά ωραίος !!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ειδες τακη μου ? Γινομαι καλος σιγα σιγα.Τα μαθαινω
-
-
-
-
Ο/H olafeone έγραψε:
Ειδες τακη μου ? Γινομαι καλος σιγα σιγα.Τα μαθαινω
Αστέρι θα γίνεις τώρα, και ποιος σε πιάνει !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H komkar έγραψε:
Πως το κάνουμε αυτο;;;
@intheend τι σου παρουσιάζει ο exchange; εμένα δουλεύει κανονικά! -
Ο/H pit13 έγραψε:
-
Σε hennessy όλα καλά κατά την εγκατάσταση.
Στην αρχή λίγα παραπάνω κολλήματα, Hard reset, αλλά μετά από λίγο όλα πολύ καλά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα