Ανεβασε τωρα screenshot απο το Device Manager των windows
Xiaomi Redmi PRO Unlock Bootloader Failed
-
-
χρησημοποιο τον ιδιο λογαριασμο και εχω και τα permisions οποτε τι συμβαινει;
-
-
Δεν έχουν μπει οι drivers σωστά...ξεκίνα από την αρχή
1. Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64
2. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi pc suite
3. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του MiPhone (MI Flash Tool v20151028) από εδώ
4. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi Flash Tool "MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip
5. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του adb universal drivers από εδώ
6. Βάζεις και το adb αρχείο από εδώ adb.zip χύμα στο C:\
7. Reboot τον υπολογιστή
8. Ενεργοποιείς τις επιλογές για προγραμματιστές στο κινητό > Settings > about phone > tap 7 φορές στο MIUI version
9. Ενεργοποιείς το USB Debugging στο κινητό > Settings > additional settings > Developer options > USB Debugging > ON αν υπάρχει και το OEM Unlock > ON και αυτό
10. Συνδέεις την συσκευή στον υπολογιστή με ανοικτή την οθόνη, αν σου
βγάλει μήνυμα για ασφαλή σύνδεση επιλέγεις το Always trust...και ΟΚ -
τελικα δοκιμασα σε αλλο pc και βρηκα ακρη
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δεν έχουν μπει οι drivers σωστά...ξεκίνα από την αρχή
1. Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64
2. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi pc suite
3. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του MiPhone (MI Flash Tool v20151028) από εδώ
4. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi Flash Tool "MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip
5. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του adb universal drivers από εδώ
6. Βάζεις και το adb αρχείο από εδώ adb.zip χύμα στο C:\
7. Reboot τον υπολογιστή
8. Ενεργοποιείς τις επιλογές για προγραμματιστές στο κινητό > Settings > about phone > tap 7 φορές στο MIUI version
9. Ενεργοποιείς το USB Debugging στο κινητό > Settings > additional settings > Developer options > USB Debugging > ON αν υπάρχει και το OEM Unlock > ON και αυτό
10. Συνδέεις την συσκευή στον υπολογιστή με ανοικτή την οθόνη, αν σου
βγάλει μήνυμα για ασφαλή σύνδεση επιλέγεις το Always trust...και Ο
-
Τι σου γραφει δηλαδη οταν δινεις fastboot devices? Στο device manager πως βλεπει τη συσκευη σου οταν την εχεις συνδεδεμενη στον υπολογιστη και σε fastboot mode?
-
Ο/H Petros2445 έγραψε:
Σταματαει στα 400kb και για αυτον τον λογο δεν ολοκληρωνεται η διαδικασια.
-
Ο/H ianpan24 έγραψε:
Τι σου γραφει δηλαδη οταν δινεις fastboot devices? Στο device manager πως βλεπει τη συσκευη σου οταν την εχεις συνδεδεμενη στον υπολογιστη και σε fastboot mode?
Android bootloader Interface -
-
-
Ο/H DimitrisVerlis έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους, σημερα πηρα το νεο μου redmi pro, η xiaomi μου εδωσε δικαιωματα μεσα σε 10 λεπτα για ξεκλειδωμα αλλα κολλαει στο 50% (verifying) εχω την stable miui 8 rom και διαβασα πως θελει την developer ε απο την σελιδα της xiaomi παω να την φλασαρω με τον updater του κινητου και λεει πως δεν μπορει να κανει verify το update με αποτελεσμα να καθομαι με την stable να ειμαι με κλειδωμενο bootloader και να μην εχω την ελληνικη gtv rom(και ρουτ φυσικα
)
Δηλαδη εαν το miunlock tool δεν κανει verify και ολα εχουν ρυθμιστει σωστα τοτε δειτε εαν εχετε ξεκλειδωτο bootloader.
Σε καθε περιπτωση πριν περασετε οτιδηποτε πρεπει για ασφαλεια να εχετε εγκριση ξεκλειδωματος απι την xiaomi.
Ο ελεγχος του bootloader εαν ειναι ξεκλειδωτος γινεται σε fastboot mode μεσω adb εντολης νομιζω fadtboot oem-device status χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα