Για αναβάθμιση από updater πάντα zip, για miflash πάντα tgz
Can't verify update σε Redmi Note 3 Pro
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Προσοχή, αν αναβαθμίσεις σε νεότερη global developer, δηλαδή σε marshmallow μετά δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω σε lollipop !!!!
Γιατί δεν μπορεί,ποιος το λέει αυτό;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δοκιμαστε να μετονομασετε το αρχειο σε update.zip και δοκιμαστε ξανα, μηπως δουλεψει ετσι...
-
ΟΚ...έχεις δίκιο κι εγώ άδικο...μην ξεχάσει να αναλάβεις και την ευθύνη να του δώσεις οδηγίες πως θα ξανά βάλει τα ΙΜΕΙ και τις MAC address που θα χαθούν αν γυρίσει πίσω σε lollipop από marshmallow...Ο/H venioni έγραψε:
Γιατί δεν μπορεί,ποιος το λέει αυτό;Ο/H NasDriver έγραψε:
Προσοχή, αν αναβαθμίσεις σε νεότερη global developer, δηλαδή σε marshmallow μετά δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω σε lollipop !!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βλέπω προστακτική ... και μετα? Δεν είσαι σίγουρος? "Μήπως δουλέψει έτσι..." Και αν δεν δουλέψει?? Εσυ μια χαρα και ο άλλος να τραβάει τα μαλλιά του ...Ο/H venioni έγραψε:
Δοκιμαστε να μετονομασετε το αρχειο σε update.zip και δοκιμαστε ξανα, μηπως δουλεψει ετσι...
-
Δεν προκειτε να χασει τιποτα... το εχω κανει απειρες φορες(redmi note 3 pro) το μονο που θα χασει απο ΜΜ σε LL ειναι να μην του διαβασει την δευτερη sim γι αυτο τον λογο για να μην χασει την δευτερη sim και δεν του την διαβαζει θα πρεπει πρωτα να κανει εγκατασταση την kenzo_global_images_6.7.21_20160712.0000.26_6.0_global μεσω EDL MODE και αφου κανει εγκατασταση την 6.7.21 μπορει να φλασαρει την MIUI 7 η MIUI 8 μεσω fastboot mode.Ο/H NasDriver έγραψε:
ΟΚ...έχεις δίκιο κι εγώ άδικο...μην ξεχάσει να αναλάβεις και την ευθύνη να του δώσεις οδηγίες πως θα ξανά βάλει τα ΙΜΕΙ και τις MAC address που θα χαθούν αν γυρίσει πίσω σε lollipop από marshmallow...Ο/H venioni έγραψε:
-
Νομιζω οτι κανεις λαθος...ειδη δοκιμαζουν και απ οτι ειδα και ειδες κατεβασαν την ROM 6.8.18 και προσπαθουν να την περασουν μεσω του update,δηλαδη για να καταλαβω το τηλεφωνο τους θα κολλησει επειδη τους ειπα να μετονομασουν το αρχειο σεΟ/H Bodai έγραψε:
Βλέπω προστακτική ... και μετα? Δεν είσαι σίγουρος? "Μήπως δουλέψει έτσι..." Και αν δεν δουλέψει?? Εσυ μια χαρα και ο άλλος να τραβάει τα μαλλιά του ...Ο/H venioni έγραψε:
update.zip κι οχι οτι ειδη προσπαθουν να την περασουν με τον δικο τους τροπο εδω και τοση ωρα....ενταξει τι να πω......? -
Αφού το έχεις κάνει και δεν έχεις πρόβλημα γιατί δεν φτιάχνεις τον κατάλληλο οδηγό για "Ασφαλή επιστροφή σε Lollipop από Marshmallow για το Redmi Note 3 pro" ?
Δεν έχουμε όλες τις συσκευές στα χέρια μας για να δοκιμάζουμε τα πάντα, εδώ πρέπει να "μπείτε" εσείς που κάνετε δοκιμές, όπως κάνεις τώρα και να δώσετε όλα αυτά που έχετε δοκιμάσει και όντως λειτούργησαν χωρίς προβλήματα προς τους υπόλοιπους
Έχεις διαβάσει πόσα παιδιά την έχουν πατήσει με τα ΙΜΕΙ μετά από επιστροφή σε τυχαία Lollipop ρομ ? Σίγουρα θα βρεθούν "τολμηροί" να επιβεβαιώσουν την διαδικασία
-
Δεν εχω κανενα προβλημα σε αυτο που λες....εγω απλος προσπαθω να βοηθησω και δεν το κανω επιτηδες, οτι ξερω το μεταφερω και σε αλλους που χρειαζονται βοηθεια...Ο/H NasDriver έγραψε:
Αφού το έχεις κάνει και δεν έχεις πρόβλημα γιατί δεν φτιάχνεις τον κατάλληλο οδηγό για "Ασφαλή επιστροφή σε Lollipop από Marshmallow για το Redmi Note 3 pro" ?
Δεν έχουμε όλες τις συσκευές στα χέρια μας για να δοκιμάζουμε τα πάντα, εδώ πρέπει να "μπείτε" εσείς που κάνετε δοκιμές, όπως κάνεις τώρα και να δώσετε όλα αυτά που έχετε δοκιμάσει και όντως λειτούργησαν χωρίς προβλήματα προς τους υπόλοιπους
Έχεις διαβάσει πόσα παιδιά την έχουν πατήσει με τα ΙΜΕΙ μετά από επιστροφή σε τυχαία Lollipop ρομ ? Σίγουρα θα βρεθούν "τολμηροί" να επιβεβαιώσουν την διαδικασία
-
@venioni το να λες σε κάποιον να πάει απο ΜΜ πίσω είναι το λιγότερο ΑΝΕΥΘΥΝΟ. Είναι φυσιολογικό να χάνει την μια sim? Ακόμα και στην δική σου συσκευή να συμβαίνει ειναι επικινδυνο, αλλα δεν σου λέω τίποτα γιατι είναι δική σου ευθυνη αυτό.
Η το EDL ??!! Το θεωρείς στάνταρ μέθοδο ενω δεν είναι. Είναι το "τελευταίο χαρτί" κάποιου, εξαιτίας της αδυναμίας που υπάρχει στον συνδυασμό fastboot & locked bootloader.
Τέλος αν πιστεύεις ότι το προβλημα μου είναι η μετονομασία σε update.zip κάνεις μεγάλο λάθος. -
Μα αυτό είναι το θέμα, δεν ξέραμε ότι έχεις καταφέρει να επιστρέφεις σε lollipop χωρίς να χάνεις ΙΜΕΙ
Αν όντως ισχύει (δεν το αμφισβητώ αλλά θα πρέπει να υπάρξει επιβεβαίωση και από άλλους) θα "σώσεις" πολλούς που θέλουν να γυρίσουν πίσω σε lollipop
-
Νομιζω οτι πρεπει να γινει και απο αλλους (moderetors) να επιβεβαιωθει και να γινει ενας οδηγος για επιστροφη απο MM σε LL.Ο/H NasDriver έγραψε:
Μα αυτό είναι το θέμα, δεν ξέραμε ότι έχεις καταφέρει να επιστρέφεις σε lollipop χωρίς να χάνεις ΙΜΕΙ
Αν όντως ισχύει (δεν το αμφισβητώ αλλά θα πρέπει να υπάρξει επιβεβαίωση και από άλλους) θα "σώσεις" πολλούς που θέλουν να γυρίσουν πίσω σε lollipop
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα