Ασφαλής μετάβαση από android 6 σε 4.4?
-
-
ειναι η τελευταία ελληνική dev δηλαδή. Οπότε εγώ που έχω stable πρέπει να κάνω factory reset από twrp και στην συνέχεια install zip μέσα από το twrp πάλι σωστά; Πάντως διαβάζω στην προτελευταία σελιδα της τελευταίας ελληνικής stable οτι ένας φίλος αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα με μένα...
-
-
μπα δεν παίζει να φταίει κάτι στο hardware πρώτον γιατί το έχω ακούσει και σε άλλους και δεύτερον στην προηγούμενη πόλη που εμένα και είχε γενικά καλό 3g σήμα το είχα καρφωμένο στο μόνο 3g και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Στην αρχή βεβαια επειδή δεν έχω δεδομένα στο κινητό το είχα στο μόνο 2g για εξοικονόμηση μπαταρίας και θυμάμαι είχα τα ίδια θεματα και διάβασα στο φόρουμ ότι στο 3g μόνο βρίσκεται ή λύση στο πρόβλημά.
Σας ζαλισα λίγο αλλά παιδιά πραγματικά η συσκευή στο 2g της έχει θεμα... Ρομ θα αλλάξω σε λίγες μέρες γιατί αυτον τον καιρό έχω δουλειά και μου χρειάζεται το κινητό και σε ενδεχόμενο στραβης δεν μπορώ να μείνω χωρίς συσκευή. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, θα επανέλθω με αποτελέσματα σε λίγες μέρες. -
-
Λοιπόν πέρασα την τελευταία xtrv και με χαρά από το πρωί βλέπω ότι πάει καλά φτου φτου να μην το ματιάσω! Το έχω στο 2g και στις μέχρι τώρα συνομιλίες μου δεν είχα παράπονα. Το GPS όμως ενώ την πρώτη φορά κλείδωσε αστραπια τώρα αρνείται. Υπάρχει κάποια εφαρμογή στο play που το διορθώνει αν είσαι root (είμαι αφού έχω dev σωστά?).
Ωραίο πάντως το miui 8, πολύ καλή δουλειά από τα παιδιά εδώ μέσα, συγχαρητήρια!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0