Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό με ένα Έξυπνο Κόλπο
-
-
Ας είχαν φροντισει να μην έχουν ανοιχτές τέτοιες τρύπες.
Με την καμία δε μπορεί να σε εγκαλεσει κανένας ούτε κ να σε χρεώσει, όντας Καρτοκινητος!
Αν δεν είχα τζάμπα απεριόριστο internet, θα το τιμουσα χαλαρά το τριπακι που αναφέρεται στο παρόν θέμα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλά και εσύ όπου βρεις τρύπα τρυπώνεις;
Από την άλλη ποιόν να πρωτοκυνηγήσουν. Ανοικτά βρήκα και μπήκα, θα με χρεώσετε κιόλας;
Και όσες φορές με χρεώσατε χωρίς να μπώ;
Ήρθε η ώρα να πάρω το αίμα μου πίσω, σφιγγοφωλιά!!!
XTRV new miui greek Definition -
-
-
Είχα μία μεγάλη περιέργεια αλλά και μία επίσης μεγάλη "υποψία".
Αυτό που έγινε δεν μπορούσα να το πιστέψω, γι αυτό και το κανα δύο φορές το τεστ, για να βεβαιωθώ. Την πέτυχα την υποψία!!
Δεν θα σας πω τίποτα, απλά θα παραθέσω 2 screenshot.
Μαντέψτε ποιο είναι με το Psiphon OFF και ποιο με το Psiphon ON!!!!!!!
Μέχρι να καταλάβετε τι έγινε, πάω να κατεβάσω ένα μεγάλο αρχείο, με το Psiphon ON, έτσι από περιέργεια....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
βρε, προσπέρασέ το αυτό....
κάνε πως δεν το είδες!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
εχω πεσει γονατιστος στο πατωμα και γελαω. Μεχρι και ο μπεμπης μου με κοιταει περιεργα....
Γραψατε και οι δυο
Ο @ianpan24 ειναι ετοιμος να μπει και αυτος στην συζητησηRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
Εσείς , σώνει και καλά θα μας βάλετε να αμαρτήσουμε ..............
-
εδω τα παιδια εξομολογουνται την αμαρτια τους.αρα δικαιουνται αφεση αμαρτιων. αλλωστε δε νομιζω να ειναι αμαρτια να κλεβεις αυτον που σε κλεβει χρονια τωρα.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα