Χαιρετώ το Forum !
Αγόρασα προσφατα το mi4c της Xiaomi από γνωστο μεγαλο μαγαζι του εξωτερικου. (VickmaII)
Ειχε προεγκατεστημενη απ αυτους, την πολύγλωσση Global Rom, αλλα από την πρωτη στιγμη παρουσιαζε το εξης πρόβλημα :
Όταν το κινητο ηταν με ανοιχτη την οθονη, δεν παρουσιαζε κανενα πρόβλημα.
Όταν όμως εμπαινε σε screenlock , μετα από μερικα δευτερόλεπτα εκλεινε και ξαναbootαρε από την αρχη μονο του !
Κάθε φορα που μπαινει σε screenlock επαναbootάρει συνεχεια....
Το πρόβλημα συνεχιζει και όταν φορτιζει με φορτιστη στην πριζα.
ΜΟΝΟ όταν είναι συνδεμενο με το PC μεσω usb λειτουργει κανονικα, δηλαδή δεν bootάρει κάθε μερικα δευτερόλεπτα !
Εχω δοκιμασει πολλες διαφορετικες ROM, Ελληνικες, Global, Official, CM 13, CM 14, αλλα το πρόβλημα παραμενει.
Το κινητο εξακολουθεί να επαναbootάρει μονο του όταν μπαινει σε screenlock !
To πηγα σε μαγαζι με service κινητών και μου ειπαν ότι εχει θεμα η μητρικη του πλακετα....
Παιζει να είναι αυτό ?
HELP ! ! !
Αγόρασα προσφατα το mi4c της Xiaomi από γνωστο μεγαλο μαγαζι του εξωτερικου. (VickmaII)
Ειχε προεγκατεστημενη απ αυτους, την πολύγλωσση Global Rom, αλλα από την πρωτη στιγμη παρουσιαζε το εξης πρόβλημα :
Όταν το κινητο ηταν με ανοιχτη την οθονη, δεν παρουσιαζε κανενα πρόβλημα.
Όταν όμως εμπαινε σε screenlock , μετα από μερικα δευτερόλεπτα εκλεινε και ξαναbootαρε από την αρχη μονο του !
Κάθε φορα που μπαινει σε screenlock επαναbootάρει συνεχεια....
Το πρόβλημα συνεχιζει και όταν φορτιζει με φορτιστη στην πριζα.
ΜΟΝΟ όταν είναι συνδεμενο με το PC μεσω usb λειτουργει κανονικα, δηλαδή δεν bootάρει κάθε μερικα δευτερόλεπτα !
Εχω δοκιμασει πολλες διαφορετικες ROM, Ελληνικες, Global, Official, CM 13, CM 14, αλλα το πρόβλημα παραμενει.
Το κινητο εξακολουθεί να επαναbootάρει μονο του όταν μπαινει σε screenlock !
To πηγα σε μαγαζι με service κινητών και μου ειπαν ότι εχει θεμα η μητρικη του πλακετα....
Παιζει να είναι αυτό ?
HELP ! ! !