Διαφήμιση

Μι 5

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Εχω θεμα με την σησκευη μου.Θελω να κατεβασω μια εφαρμογη και δεν με αφηνει γιατι λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμη σε αυτη την περιοχη.
      Λεπτομεριες κινητου.

ΕΚΔΟΣΗ ANDROID: 6.0 MRA58K
      ΕΝΗΜ.ΚΩΔ.ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ANDROID: 2016-04-01
      ΕΚΔΟΣΗ MIUI: MIUI GLOBAL 7.3 STABLE 7.3.3.0.0 (MAACNDD)
      CPU : QUADCORE MAX 1.8
      RAM 3GB
      ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ 32GB
      ΕΚΔΩΣΗ MODEM TH20.C1.3-0429_1711_493742e

Επισης δεν μου το διαβαζει ο υπολογιστης με το προγραμμα MIPC SUITE
      Και η αληθεια ειναι οτι αμα υπαρχει καποιος που θελει να με βοηθησει να περασω καποια σωστη rom θα το εκτιμουσα πολυ.Ευχαριστω.!!
    • Καλησπέρα,

έχεις unofficial rom (αν κρίνω απο τoν αριθμό έκδοσης που αναφέρεις). Αλλα το προβλημα με την εφαρμογή μπορεί όντως να είναι κλειδωμένη για την Ελλάδα και να μην κατεβαίνει.

Στην υπογραφή μου θα βρείς όλους τους οδηγούς που χρειάζεσαι.
    • Φίλε Νικόλα τσέκαρε αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader πρώτα από όλα και μετά οπωσδήποτε πας για πέρασμα με flash tool μιας official για αρχή . . ! !
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Διαφήμιση
    • Η αληθεια ειναι παιδια πως ολα αυτα καποια πραγματα μου φενονται λιγο κινεζικα...γιατι δεν ειναι απλα..να δω το ενα κανω το αλλο..δεν θεωρω οτι εινι κακο η βαρετο,αλλα δεν υπρχει χρονος και ειδικα αν ειναι κατι που το κανεις για πρωτη φορα.Αν υπαρχει καποιος που ασχολειται με αυτα και θελει να βοηθησει και φυσικα οχι αφιλοκερδος,θα το εκτιμουσα...!! :) Εστω μεσω skype..!!
    • Είναι δυστυχώς μια διαδικασία που πρέπει να περάσεις όπως όλοι μας . Δεν είναι δα και κάτι τρομερό χρονοβόρα. . Είναι κρίμα να έχεις ένα σούπερ κινητό και να μην μπορείς να το ευχαριστηθείς όπως πρέπει . .
      Ατσα να φτα που λέει και ο ζερβάκης..!!
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

• Νικόλα έκανες τελικά τίποτα με το κινητό έβγαλες καμιά άκρη??

• Καλησπερα και παλι.Εχουμε κανει καποια βηματα με τον χρηστη geozn8,δυστηχως κολλησαμε στο οτι δεν μπορουσαμε να κανουμε το κινητο σε 9008 στο device manager.Το παιδι ηρθε ως εδω και ουτε νερο δεν του εδωσα και στο τελος δεν τα καταφεραμε.(την επομενη φορα γιωργο εχει κερασμα καφε σουβλακι κοκακολα).Θα ηθελα να μου πει τι τη βηματα να κανω ωσπου να το κανουμε σε 9008 ο φιλος μας ο γιωργος ειχε και μια πατεντραρα με ενα καλωδιο περιεργο που ενωνε κατι καλωδιακε ουτε με αυτο τιποτα.Εχετε κατι στο νου σας?? Ευχαριστω..!!!
    • Διαφήμιση
    • Καλησπερα φιλε νικο. Η Αληθεια ειναι οτι ειχαμε λιγο χρονο και βιαζομουν κιολας αλλα οπως ειπες καναμε μια προοδο και οταν θα ξαναερθω αν θα ξαναερθω θα
      δουμε να εχω ποιο πολυ χρονο και καθαρο μυαλο να δουμε τι μπορουμε να κανουμε. Οσο για το νερο οκ με αυτα που ειπες αρνια κλπ κρεατοειδη ειμαι μια χαρα... :P :D
      Τωρα μαλλον 2 δρομοι υπαρχουν η να το συνδεσεις με το κινεζικο η και το αγγλικο pc suite ξερω εδω μεσα εναν φιλο που το εκανε και το πετυχε ο @petros93 με την
      πρωτη και πατωντας το r reflash (εμενα δεν μου επιασε) το βρηκε το update και του περασε official rom αν και στους περρισοτερους (αν δεν κανω λαθος) η το pc suite
      δεν τους το διαβαζει καθολου λογο android 6 η αν το διαβαζει και αρχισει και περναει την ρομ κολλαει στην μεση (οπως και μενα τοτε) και μπρικαρει το κινητο με bootloop!!

Βεβαια τοτε μετα μονοδρομος ειναι το EDL και το flash tool και ισως λεω ισως σε τετοια κατασταση ισως ειναι ποιο ευκολο να μπει με το καλωδιο EDL (σαν αυτο που ειχα) αλλα δεν ειναι και απολυτα σιγουρο εμενα τουλαχιστον μου δουλεψε και μου επιασε ετσι αλλα στο δικο σου ειναι δικια σου επιλογη τι θα κανεις..!! Το ολο δυσκολο στην
      υποθεση ειναι να μπει το κινητο σε EDL mode πραγμα που εδω και λιγο καιρο πριν λιγες πισο εκδωσεις η ιδια η xiaomi το ειχε σταματησει επισημα να μπενει γαιαυτο δυσκολευομασυε οχι οτι δεν γινεται και τωρα αλλα ειναι λιγο μανικι...!!! Θα μου πεις να ρισκαρο να κολλησω το κινητο απο την μια εις γνωσειν μου για να μπει ποιο ευκολα στο edl (και αν μπει) η να κατσω με σταυρωμενα τα χερια με μια fake rom η οποια οπως και δηποτε πρεπει να φυγει απο πανω απο το κινητο σου γιατι ειναι θεμα χρονου να σου βγαλει παραπολλα προβληματα...!!!

Εδω της προαλλες ενας φιλος απο εδω mod ο @NasDriver δηλαδη μου ειχε πει απο την εμπειρια του γενικα οτι μια fake rom μπορει εις βαθος χρονου να καταστρεψει στο ασχετο το κινητο και να μην μπορει μετα ο θπολογιστης να το διαβασει με την καμια...!!! :shock: Οποτε δεν ξερω αν καποιοι αλλοι μας πουνε καποια αλλη ιδεα αλλα σκεψου τι θες εχε κοντα το τηλ της pizza fun :thumbsup: και ερχομαι και κανουμε οτι θες ...!!! :whistling: :thumbup:

• Αν και unofficial, επειδή είναι ακόμα version 7, ίσως να δουλεύουν τα αρχεία fastboot to edl ή τα δύο κουμπιά volume ή το κινέζικο mi pc suite... φυσικά ότι δοκιμάσεις καλό είναι να ήμαστε από κοντά για άμεση επέμβαση :D
    • εχθες στο ρωσικό φόρουμ καπου ειχα διαβάσει για φλασαρισμα του edl μέσω adb ισχύει αυτό;
      Mi 11i 8/256
    • Ο/H geozn8 έγραψε:

δηλαδη μου ειχε πει απο την εμπειρια του γενικα οτι μια fake rom μπορει εις βαθος χρονου να καταστρεψει στο ασχετο το κινητο και να μην μπορει μετα ο θπολογιστης να το διαβασει με την καμια
      Εχει δίκιο ο @NasDriver σε αυτό που σου είπε. Αλλα το καλώδιο είναι η μόνη σας λύση, αυτό σου το υπογράφω ... Χθες ενα 3s φίλου με πήγε μεχρι τις 1 το πρωϊ αλλά τελικά υπέκυψε ...

Επικεντρωθείτε στις προσπάθειες με το καλώδιο ...
    • Διαφήμιση
    • Απο οσο καταλαβα λογικα θα ξανα χρειαστω την βοηθεια σου κυριε geozn8 και να ξερεις το τηλεφωνο το εχω ηδη της pizza fun απλα να μου πεις πως την τρως και οποιος αλλος θελει να ερθει να μας επισκεφτη θα μου πει και εκεινος πως την τρωει να του παραγγειλω.Σημερα θα δοκιμασω με το pc suite το αγγλικο.Και θα σας πω..!!! Αλλιως το βλεπω εγω μεσα στην ευβδομαδα θα εχει pizzoνη..!!!