[Ενημέρωση 6/5/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ερώτηση για Hermes. Το super user στη τελευταία stable το αναβαθμιζουμε απο το Google play η όχι. Το λέω γιατί στις dev ROM περιμέναμε την επόμενη εβδομάδα που γινόταν μεσα απο τη ROM η όποια α αναβαθμιση. Στις Stable όμως που δεν έχει καθε εβδομάδα τι κάνουμε; (επίσης μου βγάζει binary update να το κανω ή όχι)
-
-
Ύστερα από ενός 24ωρου χρήσης σε redmi 3 note (hennessy) , ενώ τα Θεματα/ταπετσαρία ξεκινησαν να λειτουργούν κανονικά, η συζευξη τηλεχειριστηρίου εξακολουθεί και είναι εκτός λειτουργιάς. Gps κανει γρήγορο κλειδωμα και δεν το χανει (δοκιμασμενο σημερα σε ταξιδι). bluetooth καμπανα σε ασυρματα ακουστικά. Η διαχείριση της ram εξακολουθεί , μετα απο 2 restart, να είναι λιγότερο καλή σε συγκριση με τις εβδομαδιαίες xtrv. Σημα καμπάνα σε δυσκολα σημεια και 4G και με πολύ καλό ήχο ακρόασης. Μπαταρία μετά από 21 ώρες από την πλήρη φόρτιση, στο 48% με μιάμιση ώρα gps και συνολικά 3 ωρες και 3 λεπτα ενεργή οθόνη (συμπεριλαμβανομένης 1 ωρας ξεχασμένο ανοιχτο fb)
-
-
Ο/H galiatsosgio έγραψε:
[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !">
-
@galiatsosgio σ'εμένα στο δικο μου RN2 το τηλεχειριστήριο δουλεύει μια χαρά ,τα θέματα δεν τα χρησιμοποιειώ έτσι δε μπορώ να βοηθήσω πάντως πρόσεξα οτι μόλις κανεις swipe απο δεξια προς τα αριστερά εχει περισσότερα, για την εφαρμογή που δεν σου δουλεύει κάνε απεγκατασταση και ξαναβαλτην ,τουλάχιστον σε εμένα καποιες εφαρμογές που δεν δουλεύουν μετα απο αλλαγή ρομ έτσι στρώνουν.
-
Ο/H karbill έγραψε:
@galiatsosgio σ'εμένα στο δικο μου RN2 το τηλεχειριστήριο δουλεύει μια χαρά ,τα θέματα δεν τα χρησιμοποιειώ έτσι δε μπορώ να βοηθήσω πάντως πρόσεξα οτι μόλις κανεις swipe απο δεξια προς τα αριστερά εχει περισσότερα, για την εφαρμογή που δεν σου δουλεύει κάνε απεγκατασταση και ξαναβαλτην ,τουλάχιστον σε εμένα καποιες εφαρμογές που δεν δουλεύουν μετα απο αλλαγή ρομ έτσι στρώνουν.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
μολις δοκιμασα και προσθέτει κανονικά συσκευή
-
θα δοκιμάσω αυτά που μου προτείνετε και θα σας πω το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ.
=============== Δεκ 16th 2016, 12:27pm ===============
Λοιπόν,περασα την ρομ ξανά από πάνω και όλα διορθώθηκαν ως δια μαγείας. Την κατέβασα από το λινκ παραπάνω. Ευχαριστώ ξανά -
Ο/H dionisis121 έγραψε:
πραγματικα πολύ καλή ή νέα stable για kenzo
Ευχαριστω πολυ εχετε κανει αψογη δουλεια. -
καλησπερα παιδια εκανα ενα πείραμα στο κινητό και εκανα hard reset και περασα ΜΜ σε RN3 pro Kenzo δηλαδη διέγραψα εντελώς την προηγούμενη ρομ και έβαλα καθαρά την καινούρια στην εγκατάσταση δεν ειχε καποιο θεμα μετα την εγκατασταση ειχε δηλαδη δεν αναγνώριζε το προσωπικό account μου της xiaomi πεταγοντας καποιο error και ξανά γύρισα στην 8.0.5 οπου μπενει κανονικα το account
και ετσι υποθέτω οτι αυτο ειναι πρόβλημα της ρομ για το κινητό δηλαδή κάποιο bug@papaflessas
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα