[Ενημέρωση 6/5/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H vasiliki_g2425 έγραψε:
κανα και Format το pc (οχι εγω) μηπως και εφταιγε το pc αλλα τιποτα.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pisons έγραψε:
Καλησπέρα, έβαλα την 8.1.8.0 σε Nikel.
Από Δευτέρα μεσημέρι την έχω, όλα δουλεύουν ρολόι εκτός από το "Μην ενοχλήτε" (DND) το οποίο το ενεργοποιώ αλλά συνεχίζει να κτυπάει το τηλέφωνο όταν με καλούν.
Την γραμματοσειρά πώς μπορώ να την αλλάξω? και αν έχετε καμιά καλή με ελληνικά να προτείνετε.
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! στα παιδιά (μικρά και μεγάλα) που ασχολούνται με την βελτίωση των τηλεφώνων μας και μας παρέχουν την δυνατότητα να εκμεταλευώμαστε στο έπακρο τις δυνατότητες των συσκευών που κατέχουμε θυσιάζοντας από τον χρόνο τους για εμάς.
Ο/H kostas234 έγραψε:
Παιδιά εμείς που έχουμε το redmi note 4 θα μπορέσουμε να βάλουμε την ποιο αναβαθμισμένη ρομ η θα μείνουμε στην 8.1.3.0 ? επειδη εχουμε προβλημα οτι δεν βλεπει τις sim
-
σημερα με τον @gkalen προσπαθουμε να λυσουμε το προβλημα με τις σιμ που υπαρχει στην 8,1,6,0 και 8,1,8,0
οποιος εβαλε την τελευταια κ του λειτουργουν οι σιμ.. ας επικοινωνησει μαζι του, μηπως μπορεσουμε και φτασουμε σε ενα πληρες τελικα θετικο αποτελεσμα..
το 1ο βημα εγινε... τωρα μενει το 2ο απο καποιον που δεν εχει προβλημα με τις σιμ.... @pisons αν θες στειλε του μιας κ ειπες οτι δεν εχεις θεμα με σιμ.... -
-
@pechr το mi pc siute το εγκετεστησα το mi flash τι ειναι και που το βρισκω?Ευχαριστω.
δες στην διαχείριση συσκευών πως το βλέπει...
το mi-flash είναι το προγραμμα που φλασάρεις fastboot roms...Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
@varitimos84
Σε λίγο θα έχουμε ενημέρωση κι από τον @pisons για να δούμε που θα καταλήξουμε με το Nikel ..
Μολις τελειώσουμε με τα τεστ θα έχουμε εικόνα και θα έχουμε νέες ρομ για το Nikel με λειτουργικές ΣΙΜ για όλα τα μέλη του φόρουμ.
Θα ενημερώσουμε και στο τοπικ του Nikel για να γίνουν οι δοκιμές και με τη developer rom ..
@vasiliki_g2425
Πρέπει να το δω και με team viewer , το μόνο πρόβλημα μπορεί να είναι λόγω του ότι έχεις windows xp , θελω να το δοκιμάσω κι εγώ όμως . -
@'gkalen θα κανω εγκατασταση το team viewer επειδη ειμαι ομως ασχετη θα μιλας με τον αντρα μου,υπαρχει θεμα(να μιλας με τον αντρα μου??
-
@vasiliki_g2425
Αύριο βράδυ , μετά τις 10 θα σου στείλω π.μ. ..
Δεν μας ενδιαφέρει με ποιον θα μιλήσουμε , το usb να δω γιατί είμαι περίεργος που δεν δουλεύει -
-
@gkalen καλημερα.Μηπως ειναι ευκολο η διαδυκτιακη συναντηση να γινει κατα τις 17:00 γιατι εχω κατι υποχρεωσεις το βραδακι?.Ευχαριστω πολυ.
-
Xiaomi Redmi Note 3 Pro: Στο GFXBench με Android Nougat | Techblog.gr
καλησπέρα ριχτέ μια μάτια εδώ@papaflessas
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-