Καλό θα ήταν να μας πεις πρώτα από που είχες κάνει το backup ? Από το TWRP ? Από τις ρυθμίσεις της συσκευής ? Με κάποια άλλη εφαρμογή ?Ο/H thiras έγραψε:
αν παρακολουθεί κάποιος mod θα εκτιμούσα μία βοήθεια.....
[Ενημέρωση 6/5/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
Ο/H derveni έγραψε:
Η Ελληνικές rom το έχουν ενσωματωμένο για τα SMS στα 160 γράφεις με κεφαλαία, αν δεν έχεις την Ελληνική το κατεβάσεις και το κάνεις εγκατάσταση, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.Ο/H echaosad έγραψε:
Καλησπερα. Την βοηθεια σας παρακαλω. Μολις την περασα σε Mi4c αλλα δεν την εφαρμογη για μυνηματα και ειναι επειγον να την ξαναβαλω. Κατεβασα το [MOD] SMS 160 χαρακτήρων για το Xiaomi Mi-4C (Libra αλλα δεν εχω ιδεα πως γινετε η εγκατασταση
Η συγκεκριμένη δεν το είχε.
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
στην 8.1.1 δεν υπηρχε απο λαθος. το βαζεις extra. στην 8.1.2 ειναι οκ.
btw αυτο το χιονακι ρημαξε τη σελιδα ή μου φαινεται?Life is too short to remove usb safely -
-
Ήρθε και έκατσε κουτί με Wire davnik case και case!!
Πρώτη φορά από τότε που πήρα το τηλέφωνο βάζω στο καπάκι δεύτερη ελληνική, πάντα η αναβάθμιση έβγαζε πρόβλημα με την sim.
Αντε παιδιά και στη Beta 2 -
Η διαδικασία ποια είναι για να κουμπώσει πάνω απο ελληνική rom 6.11.17?Ο/H ipankas έγραψε:
Ήρθε και έκατσε κουτί με Wire davnik case και case!!
Πρώτη φορά από τότε που πήρα το τηλέφωνο βάζω στο καπάκι δεύτερη ελληνική, πάντα η αναβάθμιση έβγαζε πρόβλημα με την sim.
Αντε παιδιά και στη Beta 2
Backup miaccount
TWRP
Install
wipe dalvik cache/data
reboot
Μη κάνουμε πάλι καμιά πατάτα και δεν αναγνωρίζει τις sim! -
Πάρε ένα backup πρώτα και δες τον οδηγό από dev σε stable αλλά περίμενε να απαντήσει κάποιος έμπειρος
-
-
-
-
Ρε παιδια δεν γινονται αυτά... Μου έχει βγάλει την ψυχή...
Πέρασα την 8.1.3.0(ΜΒFCNDI) GR και δεν μου αναγνωρίζει τις sim.
Έκανα wipe data/factory reset πριν την εγκατάσταση και τίποτα...
Τι κάνω τώρα?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα