[Ενημέρωση 6/5/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
-
Ο/H johnjor έγραψε:
-
Λοιπον, μολις πέρασα κι εγώ την XTRV 8.1.2.0 σε Mi4c χωρίς factory reset (δηλαδή μόνο wipe dalvik cache) πάνω από την stable 8.0.5.0 που είχα κατεβάσει από εδώ.
Μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα το τηλέφωνο φαίνεται να δουλεύει ρολόι και δεν έχασα τίποτα από δεδομένα.
Το zip signature verification δε δουλεύει και αναγκάστηκα να το ξετσεκαρω. Βαζετε ψηφιακές υπογραφές στα zip αφού κάνετε τις αλλαγές ή είναι standard ότι δεν δουλεύει ποτέ; -
-
-
Εγώ πάντως το ζήτησα για δώρο από τον άγιο βασιλη άντε τώρα να πιάσουν δουλειά τα ξωτικά του φόρουμ...
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@delapo
Προχωρα αγαπητέ μου χωρίς πρόβλημα ..
Δεν διαβασες ότι το πρόβλημα με τις σιμ υπάρχει μόνο στις Nikel RN4 συσκευές και όχι σε όλες ..
@AlexanderK
Μόλις δούμε κι εμείς Stable για το Mi5s , τότε θα δείτε κι εσείς .. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Redmi Note 4 (Nikel) => xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_XTRVbeta1_Stable_V8.1.3.0.zip
πολλα μπραβο..!
ερωτηση... Update Package for MIUI 8 Stable & Dev. Make Everything Better - Redmi Note 4 - Xiaomi MIUI Official Forum αυτο τι φαση ? ξερουμε κτ ? -
@varitimos84
Αυτή είναι ρομ για το Nikel ..
Έχει κάποια πράγματα που έχουμε βάλει κι εμείς στην XTRV , αλλά εμείς έχουμε περισσότερα .. -
update pack λεει.....οχι φουλ rom.....
αλλα κραταω το
Ο/H gkalen έγραψε:
αλλά εμείς έχουμε περισσότερα ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες