[Ενημέρωση 6/5/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Καλησπέρα. έχω ένα θέμα εδώ και κάποιες μέρες και θέλω να μου πείτε αν το έχετε δει και οι υπόλοιποι .
Είχα βάλει εδώ και μέρες την 6.12.8 στο note pro και παρατήρησα ότι , όταν μιλάς σε μια κλήση και μετά απομακρύνεις το τηλέφωνο από το αυτί η οθόνη δεν ξανά ανοίγει για να κλείσεις την κλήση εκτός αν πατήσω το power button.
Είπα θα είναι θέμα τoυ τελευταίου update και έτσι εχτές έβαλα με factory reset την stable 8.1.2.
Σήμερα μου κάνει πάλι το ίδιο και σε αυτή τη rom.
Νομίζω δεν είναι θέμα αισθητήρα, γιατί όταν πλησιάζεις το τηλέφωνο στο αυτί, η οθόνη κλείνει.
Έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο; -
Εδώ και 15 μέρες έχω βάλει στο Redmi Note 4G που έχω την Global V8.1.2.0.KHIMIDI (MIUI8) από το en.miui.com. Εδώ βλέπω ότι υπάρχει η V8.1.1.0. και έχω τις εξής δύο απορίες
1) Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στην ελληνική ROM και την Global που έχει πολύ καλή μετάφραση και σε τι υπερτερεί η μία από την άλλη 2)Τι θα αλλάξει αν βάλω την ελληνική; Αξίζει;
Ευχαριστώ..!
Υ. Γ.
Η Global δεν έχει καθόλου κινεζικες εφαρμογές και επίσης λείπουν οι περιττές mi εφαρμογές όπως το mi key και άλλα. -
-
Ο/H zerking έγραψε:
Why Hermes hasn't been updated yet, sir? It was released quite a few days already if I'm not mistaken. Thanks in advance!
Hello,
it will be Included in the next announcement -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Redmi Note 4 (Nikel) => xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_XTRVbeta1_Stable_V8.1.3.0.zip
σε καποια βιντεακια στο instagram εμφανιζει στο κατω μερος μια χοντρη πρασινη γραμμη....... ειναι απο την ρομ, η μηπως απο την επεξεργασια του βιντεο? -
Mi-PAD (Mocha)
RedMi Note 2 (Hermes)
RedMi Note 3 (Hennessy)
RedMi Note 3 PRO (Kenzo)
RedMi Note 3 SE (Kate)
RedMi 3/PRO (Ido)
RedMi 3S (Land)
Όπως πάντα οι σύνδεσμοι για το Download στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος... -
Καλησπερα , κατεβασα την νεα stable ROM για το redmi note 2 , για να την εγκαταστησω .....κανω οτι εκανα πριν ? δηλαδη ....Αναβαθμηση ......κλπ. η κατι αλλο ?
-
Ο/H alkinos έγραψε:
Καλησπερα , κατεβασα την νεα stable ROM για το redmi note 2 , για να την εγκαταστησω .....κανω οτι εκανα πριν ? δηλαδη ....Αναβαθμηση ......κλπ. η κατι αλλο ?
-
Ευχαριστω
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H gheorghe32 έγραψε:
Εγω εβαλα την 7.3 απο xiaomi eu κ ολα ειναι μια χαρα!!
Δοκιμαστε την...
μεχρι να βγει διορθωμένη η ελληνική*
Πήγαινε στο λινκ της υπογραφής μου , άνοιξε το ρομ της xiaomi eu και της GTV που έχει τα προβλήματα.
Ρίξε μέσα στο ζιπ της xiaomi eu , το Settings.apk , το Mms.apk και το build.prop της GTV , άλλαξε τα δηλαδή από τη GTV στη xiaomi eu.
Κλείσε το ζιπ , φλασαρε και voila η GTV rom και θα'χεις και 160 characters στα sms και θα είναι όπως ακριβώς ή GTV.
Aν θες να βάλεις και το dolby atmos και το Supersu , θα ρίξεις μέσα στο ζιπ της xiaomi eu και τους φακέλους , dolby και superuser , και θα βάλεις και το updater.script της GTV , και τώρα σχεδον θα'ναι ακριβώς ή GTV .
Και αν θες και τις εφαρμογές της GTV , ρίξε και το φάκελο data/app/ μέσα στη ρομ της xiaomi eu και είσαι πλήρης ...
Δε θέλει κόπο , θέλει τρόπο ..
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι προς το παρών όσο είναι beta.
Η ερώτηση μου είναι η εξής...:
Μπορώ να εφαρμοσω αυτή την οδηγία σε bold, που είχες γράψει παλαιότερα ώστε να μαγειρέψω μία EU ;
Έχω την GTV 8.0.2.0. stable
Ρωτάω για το ido και το hermes.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα