δεν εγραφε κατι στο email για data και το εκανα στα γρηγορα οπος παντα
[Ενημέρωση 6/5/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
Ο/H ioannah2013 έγραψε:
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
καλησπερα! εχει το redmi note 3 pro την android 5.1 και την 8.0.5...την νεα 6 την τοποθετω με dalvic cache - dalvic μονο?ευχαριστω
-
-
-
-
-
-
Σε Redmi 3 Note (hennessy), έφυγα απο την Σαββατιάτικη xtrv 6.12.8 με factory reset + wipes. Η εγκατάσταση πήγε ομαλά. Και σε αυτήν την rom δεν είχε (σε μένα) την δυνατότητα παράβλεψης σύνδεσης με mi account. Ο καιρός δουλεύει καλά. Στα θέματα και στις ταπετσαρίες μου βγάζει Αδυναμία συνδεσης στο δίκτυο . Η διαχείριση της ram δείχνει προς το παρόν χειρότερη από όλες τις xtrv ( μπορεί μετά απο 1-2 επανεκκινήσεις ή 1-2 μέρες να στρώσει) αλλά αυτήν την στιγμη που γράφω μου δείχνει το λιγότερο 60% χρήση ram ενώ έχω κανει εκκαθαρίσεις και δεν τρέχει τιποτα, ενω στις xtrv ήμουν εξ αρχής με 43 εως 47% χρήση μνήμης. Αυτά προς το παρόν. Μπαταρία, gps , bluetooth από αύριο δοκιμές κι επανέρχομαι
Chefs ? Σας ευχαριστώ πολύ για τον κόπο και τον χρόνο σας -
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Προσοχή!!!
Η Stable ROM του RedMi Note 3 PRO έχει περάσει από Android5 σε Android6 Source.
Για τον παραπάνω λόγο και για αποφυγή των BootLoop καλό είναι να ακολουθήσουμε τον οδηγό του LallasGr
=> Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε επίσης πως από Developer σε Stable ROM και το ανάστροφο, θα πρέπει πάντα να προηγείται Factory Reset στην συσκευή σας πριν από το Flash.
Μην επιχειρείτε να επιστρέψετε από Android 6.0 σεAndroid 5.0 χωρίς να ακολουθήσετε τον οδηγό.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα