Σε κάθε επανεκκίνηση μου βγάζει πάντα την Πολωνία πιθανόν bags της developed
[Ενημέρωση 6/5/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Redmi Note 4:
ενω μου κανουν κληση απο το facebook messenger , αναβει η οθονη κανονικα, το εικονιδιο ομως της εφαρμογης πανω αριστερα αναβοσβηνει, κ μετα απο 3-4 δευτερολεπτα σταματαει να δονειται...
bug της rom?
edit: παντως μετα απο 3 εβδομαδες με την 8,1,3,0 ενω στην αρχη το κινητο ηταν μια χαρα, ξαφνικα αρχισε να μη μου κλεινει εφαρμογες που εχω βαλει να κλεινουν στο παρασκηνιο...κ βλεπω οτι σαν να ειναι καπως ασταθες........ -
-
-
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
-
παιδια καλησπέρα καλή χρονιά.έχω πρόβλημα με το redmi note 2.φοραω την τελευταία stable xtrv.αλλά η μπαταρία καταναλώνεται υπερβολικά γρήγορα σε βαθμό που σκεφτομαι να γυρίσω σε miui 7.κάποια συμβουλη?η κάποιος με αντίστοιχο πρόβλημα?
-
Ο/H mike έγραψε:
παιδια καλησπέρα καλή χρονιά.έχω πρόβλημα με το redmi note 2.φοραω την τελευταία stable xtrv.αλλά η μπαταρία καταναλώνεται υπερβολικά γρήγορα σε βαθμό που σκεφτομαι να γυρίσω σε miui 7.κάποια συμβουλη?η κάποιος με αντίστοιχο πρόβλημα?
Με την εργοστασιακή μπαταρία;
From my Redmi Note 2 via TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
ναι φίλε !ενός χρόνου το κινητό και όλα άρχισαν με miui 8.δεν είναι δηλαδή θέμα παλαιοτητας μπαταρίας κτλπ
-
-
Ο/H mike έγραψε:
Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα