Ο/H kkots έγραψε:
στο redmi3 με την 8.0.3 η μπαταρία κρατούσε περισσότερο σε σχέση με την 8.1.1 που έχω τωρα
Η 8.1.1 σου κάνει κολλήματα?
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H kkots έγραψε:
στο redmi3 με την 8.0.3 η μπαταρία κρατούσε περισσότερο σε σχέση με την 8.1.1 που έχω τωρα
απροβληματιστο apollo_il ... βαλε την νεα ρομ και θα δεις ....Ο/H apollo_il έγραψε:
Παιδια φοραω την 8.0.2.0.
Κατεβαζω την καινουργια ( 8.1.4.0) αλλα εχω διαβασει για κολληματα κτλ .Να παραμείνω καλυτερα εκει που είμαι ή να την φλασαρω?
η γνωμη καποιου κατοχου mi note pro θα με βοηθουσε ιδιαιτέρως
φιλε καλησπέρα και πάλι.γυρισα τελικά σε 7.5.3.0 και εγώ.έχει κάνα 3 μερο.σήμερα έκανα την τρίτη φόρτιση (από τότε που πέρασα σε miui7).μέσα σε 2,2 ώρες η μπαταρία έπεσε 39%...χωρις ιδιαίτερη χρήση.τρελάθηκα.δε ξέρω τι να κάνω.σκέφτηκα για full wipe σε μία φάση.δε ξέρω οποιαδήποτε γνώμη δεκτή:/Ο/H greek_gene_70 έγραψε:
μια βδομαδα περιπου
Ο/H d.mellios έγραψε:
Καλησπερα παιδιά,
Έχω περάσει στο redmi note 2 την 8.1.3 από την 8.0.2 που είχα προεγκατεστημένη . Και έχω παρατηρήσει ότι όσο έχω ανοιχτό το wifi η συσκευή δεν δέχεται αλλά ούτε πραγματοποιεί κλήσεις ! Επίσης η μπαταρία τελειώνει πολύ γρήγορα (όχι σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση , γενικά ) .
Έχετε παρατηρήσει κάτι ανάλογο
Καλημέρα αδερφέ έχω την ίδια συσκευή , έχω περάσει την ίδια ROM και δουλεύω απροβλημάτιστα!!!!!!