Εγω θα σου πρότεινα να κρατήσεις για κάποιο διάστημα τη ρομ που έχεις και μετά να την αλλάξεις αν έχεις κάποιο πρόβλημα, αν και πιστεύω δε θα σου χρειαστείΟ/H emmstra έγραψε:
Ευχαριστώ. Αν αντί της νέας ρομ κρατήσω αυτή που έχω τώρα, μπορώ να το κάνω ρουτ; και να συνεχίσω να παίρνω αυτόματα τα updates;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
=============== Ιαν 15th 2017, 9:10am ===============
καλημέραμπορεις σε παρακαλω να μου λύσεις καποιες αποριες:Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Θα πρέπει να γνωρίζεις πως αν βάλεις άλλη ROM εκτός από αυτή που έχει η συσκευή σου, θα χάσεις την εγγύησή της.Αν δεν έχεις προβλήματα με την ROM που φοράει τώρα, καθώς έχει Ελληνικά και επίσημες αναβαθμίσεις, μπορείς να κρατήσεις την ROM που έχεις τώρα.Ο/H emmstra έγραψε:
Ναι το κατάλαβα... Τώρα ποια ρομ υπάρχει εδώ να βάλω;;;;
Αν παρ'όλα αυτά επιθυμείς να βάλεις την δική μας ROM, τότε θα την βρεις εδώ => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…omi-RedMi-Note-3-SE-Kate/
και οι οδηγοί είναι όλοι μαζεμένοι εδώ => Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
1. Αν αντί της νέας ρομ κρατήσω αυτή που έχει τώρα το τηλεφωνο, μπορώ να το κάνω ρουτ;
2. θα συνεχίσω να παίρνω αυτόματα τα updates;
3. θα μπορω να βαλω custom recovery και να συνεχισω να παιρνω αυτόματα updates;
ευχαριστω!
[Ενημέρωση 6/5/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
-
Δλδ για το 2, όταν θα κάνω έλεγχο δεν θα εμφανίζει τίποτα; πως θα ξέρω ότι βγήκε νέο update;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
@emmstra
Φίλε μου , το καλύτερο είναι να μάθεις τα δύο βήματα που χρειάζεται για να φλασαρεις τη ρομ με το twrp ..
Update δεν θα σου έρχονται και θα κοιτάς στο φόρουμ για αναβαθμίσεις της ρομ .. -
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H d.mellios έγραψε:
μου κάνει και κάτι νερά με την μπαταρία !! Μου δείχνει πχ. 7% και μετά 50% καπάκι...
Την έβαλα με Factory Reset + Wipe System.... καθαρότατη εγκατάσταση....
Τώρα την έχω αφαιρέσει κι έβαλα την αντίστοιχη EU..
@gkalen κάποιο mod από τα καλούδια της thunder ίσως δεν συνεργάζεται σωστά με την rom (υποθέτω).
Και κάτι άλλο...
Είναι η πρώτη stable (8.1.3.0) που αν φλασάρεις το Clear motion, δημιουργούνται προβλήματα στην εφαμογή βίντεο με αποτέλεσμα να κλείνει βίαια..
Δοκιμή έγινε και στην XTRV και στην EU stable 8.1.3.0
Το ότι δεν συνεργάζεται το Clear motion φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει να κάνει με την πηγή (EU)
Παρήγγειλα μπαταρία από ebay αλλά δεν νομίζω ότι φταίει η μπαταρία. Τώρα βλέπω ότι τα προβλήματα μας ίσως συμπίπτουν χρονικά.
@pechr η 8.1.2 ήταν καλύτερη ; XTRV ή EU ή GLOBAL ;; -
Ο/H gkoutrou68 έγραψε:
Μετά δοκίμασα πάλι XTRV αλλα είχα τα περίεργα που προανέφερα.
Τώρα φοράω EU μετά απο Format data+Factory reset + Wipe system (πιο καθαρή πεθαίνεις) και δεν έχω πρόβλημα.
Συμπέρασμα: η XTRV έχει πρόβλημα.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
Ο/H gkoutrou68 έγραψε:
@pechr ευχαριστώ
Global και Eu βάζεις από twrp ; ή μόνο fastboot
Glodal απο miflash, eu απο twrp
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλησπερα
Σε redmi note 4 έχει λυθεί το θέμα με τις σιμ σε stable 8.1.0.6??????
Ξέρει κάποιος?? -
Ο/H Panos Batsoulis έγραψε:
Ο/H gkoutrou68 έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αλλα γίνεται και ως install package αν θυμάμαι καλα απο ενα παιδί που δοκίμασε και τελικώς του κράτησε το TWRP και δεν του το αλλαξε σε mi-recovery. που σημαίνει ότι εβαλε global και εμεινε το TWRP που είχε
Ενώ για την EU σε install package μορφή (.zip)Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα