Υπαρχει και ο τρόπος να γίνεις vip μέλος και να σου έρχεται email με τη καινούργια ρομ για το κινητό σουΟ/H emmstra έγραψε:
Δλδ για το 2, όταν θα κάνω έλεγχο δεν θα εμφανίζει τίποτα; πως θα ξέρω ότι βγήκε νέο update;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[Ενημέρωση 6/5/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
καθε φορά που βγαίνει νέα rom ανοίγει νέο τοπίκ για την εκάστοτε εκδοση...
Κάνε μία περιήγηση στο φορουμ, μην παρακολουθείς ένα τοπίκ από σελιδοδείκτη που έχεις βάλει γιατί αυτό δεν θα σε βοηθήσει να μάθεις να βρίσκεις αυτό που θελεις..Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Καλησπέρα παιδιά,
Πρόσφατα έγινα κάτοχος, ενός Mi4 το οποίο ομολογουμένως, έχω λατρέψει. Αυτή τη στιγμή, τρέχει την MIUI XTRV Beta 1 8.1.3.0 και είναι όλα άψογα εκτός από ένα μικρό προβληματάκι που υπάρχει, από παλαιότερες εκδόσεις. Συγκεκριμένα, αναφέρομαι σε αυτό:Video resolution 4k lost in settings. - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum
Εν ολίγοις, ρυθμίζω την κάμερα σε 4K ανάλυση, και μόλις κλείσω και ξανανοίξω την εφαρμογή, η επιλογή μου έχει χαθεί, και έχει επιστρέψει σε 720p. Θα λυθεί πιστεύετε αυτό; -
Ο/H gregoire έγραψε:
καλησπερα
Σε redmi note 4 έχει λυθεί το θέμα με τις σιμ σε stable 8.1.0.6??????
Ξέρει κάποιος??
Όχι και για να μην αρχίσουμε τα ίδια αν είχες πρόβλημα παλιότερα πάλι θα το έχεις αν δεν είχες δεν θα έχεις.....
Πληροφοριακά δοκίμασα όλους τους τρόπους για να την περάσω...... είμαι με 8.1.3
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
18 ώρες πριν
ΝΕΟ
Όχι και για να μην αρχίσουμε τα ίδια αν είχες πρόβλημα παλιότερα πάλι θα το έχεις αν δεν είχες δεν θα έχεις.....
Πληροφοριακά δοκίμασα όλους τους τρόπους για να την περάσω...... είμαι με 8.1.3
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ευχαριστω για την απαντηση!!!!! -
Ο/H johnjor έγραψε:
Βλεπω οτι μετα απο τοσο καιρο που εκανε να βγει η Ρομ για το Mi5s ειναι η ιδια με την προηγουμενη.Δεν βγηκε καινουργια;
-
θελω να κάνω downgrade από 8.1 σε 8.0, που βρίσκω όλες τις εκδόσεις και πως κάνω downgrade?RedmiNote7Blue
-
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…Xiaomi-Redmi-3-PRO/#files
παιδια... οτι θελετε υπαρχει στα "downloads" -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες