[Ενημέρωση 6/5/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Άρα, επανέρχομαι στην αρχική ερώτηση, από GTV 7.5.1.0 Stable, για να βάλω XTVR Stable 8.1.1.0 χρειάζεται κάτι το ιδιαίτερο; Λογικά όχι γιατί δεν αλλάζει καν η έκδοση Android.
Άρα εσύ κάνε το backup σου και δοκίμασε -
ωραια!!
-
-
Για το redmi note 3g δεν θα βγει καινούργια stable 8.1;
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά καλησπέρα
Κάτοχος ενός φοβερού Redmi ProX25, ψάχνω να δω πότε θα γίνει ενημέρωση
Ξέρουμε κάτι για official global?
Αυτή τη στιγμή έχω xtrvbeta1 stable 8.1.2.0
Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, εκτός από κάτι παιχνιδάκια της οθόνης στο app του forum και του Facebook
Κάνει κάτι κόλπα σαν να αναβοσβήνει κάπου στη μέση όταν γράφω και όταν κλείνω άρθρο
Μικρό το κακό αλλά θεωρώ ότι είναι bug -
παιδια καλησπέρα. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας γιατι δεν καταφερα να βγαλω και πολυ άκρη με όσα διαβαζω. Αρχικά θέλω να πω ότι ήμουν χρήστης ενος redmi 3 ido και μόλις παρέλαβα το καινουργιο μου redmi note 3 pro kenzo. Το καινουργιο κινητο έχει 6.0.1 MMB29M MIUI global 8.1/stable 8.1.1.0 (MHOMIDI) έκδοση. Προσπάθησα να ξεκλειδώσω bootloader αλλα στο 50 τοις εκατο μου πετάει σφάλμα. Το παλιο μου κινητο το ειχα ξεκλειδωσει με τον ιδιο αριθμό πριν απο μηνες οποτε δεν υπάρχει θέμα. Όποιος μπορει ας μου στείλει τα βήματα γιατι εχω χαθει και βλέπω ότι για το kenzo εχει διαφορετική διαδιακασία για την xtrv. Επίσης θέλω να ρωτήσω. Στο παλιο κινητό είχα βάλει την τελευταία xtrv θα έχω θέματα με τις επόμενες αναβαθμίσεις αν δεν εχω την κάρτα μου γιατι θελω να το δώσω στην κοπέλα μου και θα κανω factory reset
-
Καλησπέρα σε redmi note 3 ποια rom χρησιμοποιώ? τι διαφορα έχει με το redmi note 3 ΣΕ? δεν υπάρχει rom με marmallow για auto το μοντέλο?
-
Ο/H cal έγραψε:
παιδια καλησπέρα. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας γιατι δεν καταφερα να βγαλω και πολυ άκρη με όσα διαβαζω. Αρχικά θέλω να πω ότι ήμουν χρήστης ενος redmi 3 ido και μόλις παρέλαβα το καινουργιο μου redmi note 3 pro kenzo. Το καινουργιο κινητο έχει 6.0.1 MMB29M MIUI global 8.1/stable 8.1.1.0 (MHOMIDI) έκδοση. Προσπάθησα να ξεκλειδώσω bootloader αλλα στο 50 τοις εκατο μου πετάει σφάλμα. Το παλιο μου κινητο το ειχα ξεκλειδωσει με τον ιδιο αριθμό πριν απο μηνες οποτε δεν υπάρχει θέμα. Όποιος μπορει ας μου στείλει τα βήματα γιατι εχω χαθει και βλέπω ότι για το kenzo εχει διαφορετική διαδιακασία για την xtrv. Επίσης θέλω να ρωτήσω. Στο παλιο κινητό είχα βάλει την τελευταία xtrv θα έχω θέματα με τις επόμενες αναβαθμίσεις αν δεν εχω την κάρτα μου γιατι θελω να το δώσω στην κοπέλα μου και θα κανω factory reset
Τελικά βρήκα άκρη και το έφτιαξα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
παιδια καλησπερα. το τηλεφωνο εδω και 2-3 μηνες εχει γινει χαλια. κολλαει,σβηνει μονο του κλεινει εφαρμογες εχει παρα μα παρα πολλα προβληματα. σκεφτηκα πριν κανενα 2 μηνο οτι μποριε να ειναι επειδη εβαζα συνεχεια developer roms. το εκανα factory reset τα εσβησα ολα και το ξανα εστησα απο την αρχη. εβαλα την τελευταια stable και μετα απο καμια δυο βδομαδες αρχισε τα ιδια παλι. οταν την πρωτοεβαλα ηταν οκ ειχε πολυ μικρα θεματακια. αλλα ουτε κολλουσε ουτε τιποτα. σκεφτομαι μεχρι και να το παρατησω να παρω αλλ να ξεμπερδεψω. εχει κανεις καμια λυση να προτεινει?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα