[Ενημέρωση 6/5/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
-
1.36MHz είναι χρονισμένα τα 4 "μικρά" cluster και απλά τα bench δεν μπορούν να διαβάσουν πληροφορίες για τα μεγάλα.. Όχι όμως ότι δεν λειτουργούν...ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
-
Την Κυριακή το βράδυ πέρασα την xiaomi-miui-hellas-6.0_land_XTRVbeta1_Stable_V8.1.5.0.zip . Πέντε ημέρες μετά μπορώ να πω πως είναι πολύ καλή. Να φανταστείτε δεν έχω φορτίσει ακόμα! Μοναδική εξαίρεση δεν λειτουργεί η αναζήτηση (δεν με πειράζει προσωπικά, απλά το αναφέρω).
Ευχαριστώ όλους όσους ασχολήθηκαν για αυτήν εξαίσια ROM!
Να ρωτήσω και κάτι. Όταν έρθει η ώρα να πάμε σε nougat (ο καθένας τον χαβά του) θα είναι τόσο εύκολο όσο είναι και τώρα; Κατεβάζεις, φλασάρεις, τελείωσες; Όχι τίποτε άλλο είμαστε και άσχετοι (πληθυντικός ευγενείας)...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Ο/H nickstath έγραψε:
Όταν έρθει η ώρα να πάμε σε nougat (ο καθένας τον χαβά του) θα είναι τόσο εύκολο όσο είναι και τώρα; Κατεβάζεις, φλασάρεις, τελείωσες; Όχι τίποτε άλλο είμαστε και άσχετοι (πληθυντικός ευγενείας)...
Σε εμάς ήταν οκ. Απλά ήθελε συγκεκριμένη ρομ σαν βάση -
-
καλησπερα σας έβαλα σήμερα την εν λόγω έκδοση στο rentmi note 2 hermes. Μέχρι τώρα έχω δει τα εξής προβλήματα... Η γκαλερί είναι λίγο ότι νάνε. Κάποια στιγμή δεν έβγαζε καμία εικόνα ενό πριν λίγο εμφάνιζε τοις μισές... Αυτό που έιναι ποιό εκνευρίστηκο είναι ότι η εφαρμογή της cosmote για το καρτοκινητό μου δεν συνδέεται αυτόματα κ μου ζήτησε εγγραφή πράγμα που δεν γινόταν πριν... Υποπτεύομαι ότι δεν αναγνωρίζει σωστά την σιμ γιατί δέν εμφανίζεται το όνομα μέσα στίς ρυθμίσεις... Υπάρχει καμία λύση;;;;;
=============== Φεβ 24th 2017, 12:50am ===============
επανερχωμε με ποιό ενοχλητικό προβλήμα. Κάθε φορά που αλλάζω θέμα κ κλειδώσω την οθόνη, όταν την ξεκλειδώσω η οθόνη δεν ανταποκρίνεται (μπετόνει) κ μετά από μία μικρή επανεκκίνηση (προφανώς όχι ολική επανεκκίνηση) όλα καλά σαν να μην τρέχει τίποτα... Τα έχει άλλος αυτά τα θέματα με την νέα ρομ ή δεν έχει κάτσει σε μένα καλά;;; -
-
Ο/H nickstath έγραψε:
Συγκεκριμένη;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες