[Ενημέρωση 6/5/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
Έχω ένα hellium τα χέρια μου με την Helium_THUNDER_StableV8.0.3.0 και θέλω να του βάλω την xtrv που βλέπω στην πρώτη σελίδα. Θέλω να του κάνω καθαρή εγκατάσταση με wipe cahe, dalvic και internal memory. Μετά το wipe αν το συνδέσω στο pc σε recovery mode θα μου βλέπει τη συσκευή για να περάσω μέσα τη rom και αν την φλασάρω? Τώρα το βλέπει. Θα το βλέπει και μετά τα wipes?Winners find a way, losers find an excuse
-
-
Winners find a way, losers find an excuse
-
Όταν μπαίνει στο TWRP Recovery μερικές φορές αν δεν υπάρχει σωστός Driver (Android USB MTP), μπορεί να μην έχεις πρόσβαση στην συσκευή.
-
@chief
Καταρχήν , η τελευταία είναι Nougat 7.0 ..
Οποτε σαν πρώτη φάση πρέπει να αλλάξεις twrp το οποίο θα βρεις μέσα στο ζιπ μιας 7.0 ρομ.
Θα σου πρότεινα ένα πλήρες backup από twrp στην 6.0 και να το κρατησεις ..
Μετά θα κάνεις την εγκατάσταση με απλό factory reset ( swipe to factory reset ).
Αν θες να καθαρίσει η συσκευή , απλώς θα σβήσεις στο pc τα πάντα όλα από την εσωτερική μνήμη της συσκευής και μετά θα ρίξεις το ζιπ της ρομ στην άδεια εσωτερική μνήμη και θα φλασαρεις όπως σου προτείνω ..
Τώρα αν νομίζεις ότι πρέπει να μπεις σε advanced wipe και να σαρώσεις ότι βρεις μπροστά σου , κάνε όπως νομίζεις..
Εννοείται ότι θα έχεις διαγράψει και τη συσκευή από το mi λογαριασμό σου ..
Kαι τέλος , αφού περάσεις σε Nougat πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader , μην το ξεχάσεις αυτό ..
EDIT
Αν βάλεις 6.0 ρομ τότε δε χρειάζεται να κάνεις όλα αυτά , πλην της διαδικασίας που σου γράφω για την εγκατάσταση και τον καθαρισμό της εσωτερικής μνημης .. -
@gkalen Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Αναφέρομαι στο mi max pro (hellium) οπότε έχω την εντύπωση ότι η τελευταία stable είναι η xiaomi-miui-hellas-6.0_helium_XTRVbeta1_Stable_V8.2.2.0.zip οπότε δεν είναι nougat, έτσι δεν είναι? Εν τέλη έκανα factory reset + wipe internal storage και φλάσαρα τη rom μέσω μιας κάρτας micro sd που είχα. Όλα καλά έχρι στιγμήςWinners find a way, losers find an excuse
-
ακόμα δεν έχει διόρθωθει η ασύρματη μετάδοση οθόνης
-
Καλησπερα, αυτη την στιγμη εχω την ρομ οπως φαινεται στην φωτο, ποια πρεπει να βαλωτωρα? την
5.1_ido_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0.zip ή την
5.1_ido_XTRVbeta1_Stable_V8.2.2.0.zip. ευχαριστω. -
Ο/H xristosan έγραψε:
Καλησπερα, αυτη την στιγμη εχω την ρομ οπως φαινεται στην φωτο, ποια πρεπει να βαλω τωρα? την
5.1_ido_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0.zip ή την
5.1_ido_XTRVbeta1_Stable_V8.2.2.0.zip. ευχαριστω.
Η 8.2.2 είναι η πιο πρόσφατη από τις δύο, αν και ήδη έχει βγει και η 8.2.3 -
Γεια σας παιδια! Χτες ξαναπέρασα την XTRV beta1 8.2| Stable 8.2.1.0 σε mi4c με καθαρη εγκατάσταση ( wipe data/ dalvik/ cache) TWRP 3.0.2.0.
Ειπα να το κάνω ξανα μηπως διορθώσω το προβλημα με το 4g καθως επιανα μονο Η+ καθως και της συχνης υπεθερμανσης!
Μετα το φλασαρισμα τα προβληματα αυξήθηκαν! Επεσα σε 3g και η υπεθέρμανση παει σύνεφο!
εκτος αυτου, παρατήρισα οτι καποιες εφαρμογες μου τις εξαφανισε απο το google play.
δεν τις εμφανίζει καν. Ενω υπαρχουν κανονικα οταν μπαινω απο Pc stο play store.
Το θεμα με το 4g και τις υπερθερμανσεις ξεκίνησε απο τότε που έβαλα miui 8.
με το miui 7 δεν ειχα κανένα προβλημα, φυσικά ομως δεν θέλω να γυρίσω στο 7!
Να φλασαρω μηπως καποια DEV rom? Αλλα φοβάμαι με το android 7 Μηπως ειναι χειρότερα!
Τι προτέινετε? Το βραδυ σίγουρα θα το ξαναφλασάρω!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα