καλησπερα και καλη χρονια σε ολους ηθελα να ρωτησω πως γυρναω απο global beta σε σταθερη ποια ειναι τα βηματα
Γενική συζήτηση Xiaomi Redmi 4A (Rolex)
- RedMi 4A
-
-
Κατεβάζεις την ρομ από εδώ και ακολουθείς τις οδηγίες που έχει στο flashing guide ---> MIUI ROM for Redmi 4A - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
-
με το προγραμμα xiaomiflash?
=============== Ιαν 2nd 2018, 6:44pm ===============
με το xiaomiflash? -
Κατευθείαν από τον updater του κινητού σου...
-
-
το εκανα ετσι αλλα δεν γινεται μου βγαζει αυτο(you're allow to flash the newest stable version published by MIUI forum from deveolp version only)
-
Καλησπερα και Καλη Χρονια σε ολους.
πηρα πριν λιγες μερες το redmi 4a. επισυναπτω φωτογραφια για να μου πειτε αν ειναι καλυτερα να περασω την xiaomi-miui-hellas-6.0_rolex_XTRV_Stable_V8.5.2.0
αυτο που με μπερδευει ειναι οτι εχει το τηλεφωνο την 8.5.5.0 (και κατεβαζει τωρα την 8.5.7.0) και το τελευταο xtrv ειναι το 8.5.2.0 ..
ευχαριστω εκ των προτερων..Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
Ο/H baxalo έγραψε:
πηρα πριν λιγες μερες το redmi 4a. επισυναπτω φωτογραφια για να μου πειτε αν ειναι καλυτερα να περασω την xiaomi-miui-hellas-6.0_rolex_XTRV_Stable_V8.5.2.0
αυτο που με μπερδευει ειναι οτι εχει το τηλεφωνο την 8.5.5.0 (και κατεβαζει τωρα την 8.5.7.0) και το τελευταο xtrv ειναι το 8.5.2.0 ..
ευχαριστω εκ των προτερων..
Περιμένουμε να βγει η νέα MIUI 9 για να την ετοιμάσουμε και να την παραδώσουμε σε όλους. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H baxalo έγραψε:
ευχαριστω εκ των προτερων..
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση....Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
Εσύ έχεις την official global και όχι την ελληνική ρομ του φόρουμ
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Εσύ έχεις την official global και όχι την ελληνική ρομ του φόρουμ
του φορουμ ομως ειναι πισω σε εκδοση, δεν περιεχει τα fix κτλ του global .. εκτος κι αν δεν συμβαδιζουν οι εκδοσεις των 2 ρομ...
τι με προτεινετε?
για το ξεκλειδωμα του bootloader ακομα ισχυει οτι λεει ο οδηγος ή εχει αλλαξει κατι? πρεπει δλδ να περασω developer εκδοση και να κανω αιτηση?Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
Απάντησες μόνος σου, εάν θες όλα τα fix της global κάνεις την αναβάθμιση, εάν όχι, δεν την κάνεις...δεν έχει σωστό και λάθος
Δοκιμάζεις να ξεκλειδώσεις με την ρομ που έχεις, αν δεν τα καταφέρεις τότε μιλάμε για αλλαγή σε developer